Vauhti! -toiminta

– vauhtia erityistä tukea tarvitsevien lasten ja perheiden vapaa-aikaan ja harrastamiseen

VAUHTI! on harrastus- ja vapaa-ajan toimintaa harrastamiseen tukea tarvitseville lapsille, alle 30-vuotiaille nuorille ja heidän läheisilleen yli diagnoosirajojen. Toimintaa järjestetään Iisalmessa, Kuopiossa, Siilinjärvellä ja Varkaudessa.

Järjestämme erilaisia lasten ja nuorten harrasteryhmiä sekä Perheily-tapahtumia yhteistyössä muiden toimijoiden kanssa. Yhdessä tehdään mukavia ja monipuolisia asioita, kuten retkeillään, pelataan pelejä, musisoidaan, askarrellaan ja kokeillaan uusia liikuntalajeja. Toiminta suunnitellaan yhdessä osallistujien kanssa. Katso lisää toiminnasta.

Tavoitteet

Vauhti! -toiminnan tavoitteena on erityistä tukea tarvitsevien lasten ja nuorten yhdenvertaisuus ja osallisuus sekä mahdollisuus elää omannäköistä hyvää elämää:

  • Lapsen osallisuus ja yhdenvertaisuus harrastus- ja vapaa-ajan toiminnassa lisääntyy: omannäköisen harrastuksen löytyminen, onnistumisen kokemusten saaminen ja perheen yhdessä tekemisen vahvistuminen
  •  Perheen ja vanhempien jaksaminen vahvistuu: voimavaroja arkeen tiedon ja vertaistuen avulla
  •  Tietoisuus ja yhdenvertaisuus lisääntyy erityistä tukea tarvitsevien lasten ja nuorten kohtaamisessa

”Erityistä tukea tarvitsevan lapsen/nuoren kasvaminen niin, että hänellä on samat mahdollisuudet kuin muillakin saman ikäisillä lapsilla/nuorilla”

VAUHTI! -toiminnan tavoite

Ota yhteyttä!

Katja Ihalainen

VAUHTI!-toiminta, suunnittelija
Puhelin: 044 901 8320

Tessa Ollila

VAUHTI!-toiminta, suunnittelija
Puhelin: 044 901 2558

Petri Partanen

VAUHTI!-toiminta, suunnittelija
Puhelin: 044 901 2557Vauhti! on myös Facebookissa  ja Instagramissa – tutustu ja tykkää!

VAUHTI!- tietosuojaseloste

VAUHTI!-toiminnan tietosuojaseloste