Tukea ja tietoa tarjoavat sivustot

Perheenpalvelupolku.fi

Perheen palvelupolku tarjoaa tietoa ja tukea vammaisten ja pitkäaikaissairaiden lasten ja nuorten perheille
sekä heidän kanssaan työskenteleville ammattilaisille.

Perheen palvelupolku –sivuston tarkoituksena on tarjota tietoa ja luoda toivoa perheen polulle
kohti omannäköistä elämää.

Tutustu sivustoon osoitteessa perheenpalvelupolku.fi

Sivustolla on myös oma Facebook-sivu ja Instagram-tili


Uusi nettisivu nuorilta nuorille tulossa keväällä 2025!

16-30v. nuori/nuori aikuinen, haluatko vaikuttaa uuden nuorten sivuston kehittämiseen ja tuottaa sisältöä uudelle nuorten vertaistuelliselle sivustolle? Voit osallistua kehittämiseen omalla tavallasi, juuri sen verran kuin sinulle sopii.

Mikä juttu? Nuorten sivusto on nuorten kehittämä ja suunnittelema vertaistuellinen nettisivu kaikille erityistä tukea tarvitseville nuorille ja nuorille aikuisille. Sivusto on vielä kehitysvaiheessa ja nyt sinäkin pääset vaikuttamaan sen sisältöön!  Sivuston tarkoituksena on toimia vertaistukena nuorille ja tuoda myös tietoa ja vinkkejä arkeen. 

Miten pääsee vaikuttamaan?  Tule tekemään sisältöä nuorten sivustolle esim. kirjoittamalla, haastattelulla, videoimalla, kuvaamalla tai äänittämällä oman kokemuksesi. Tälle nettisivulle tarvitaan myös nimi, joten nimiehdotuksiakin otetaan vastaan. 

Kirjoittamiseen saat halutessasi apua ja kirjoitukset hyväksytetään sinulla aina ennen kuin ne julkaistaan. Voit miettiä oman aiheen tai saat halutessasi listan nuorilta kerätyistä, sivustolle tulevista aiheista.

Nyt pääset mukaan kehittämään sivustoa omilla ideoillasi ja toiveillasi. Kaikille kehittämisessä mukana olleille nuorille tulee vuoden loppupuolella linkki sivuston ensimmäiseen versioon ennen kuin se avautuu kaikille. Näin pääset myös arvioimaan sivua ja vaikuttamaan sivuston käytettävyyteen.

Miten mukaan? Jos kiinnostuit ja haluat tulla kehittämään sivustoa omilla ajatuksillasi, ideoillasi ja kokemuksillasi, laita viestiä Eijalle numeroon 0451187600 tai sähköpostia osoitteeseen eija.saario@tatury.fi.

Lue lisää siitä, miten sivustoa on tähän mennessä kehitetty!