TATU sosiaalisessa mediassa

neljä nuorta lattialla läppäreiden äärellä, keskellä neljä puhekuplaa, joissta lukee "share", "hello", "like", "click".

TATU tiedottaa toiminnastaan sosiaalisessa mediassa sekä seuraa ajankohtaista keskustelua siellä. Tutustu tileihimme ja tule mukaan keskusteluun.

Facebookin kautta tavoitamme suurimman yleisön ja viestimme sen kautta tulevista vertaistukitapahtumista, ajankohtaisista uutisista sekä jaamme TATUn lapsia, nuoria ja perheitä koskevaa tietoa. Pääset tutustumaan TATUn FB-sivuihin tästä (linkki aukeaa uuteen ikkunaan).

Instagram-tilimme oli aluksi nuorten halussa ja he tuottivat sinne päivityksiä. Nykyään se toimii pääasissa tiedotuskanavana. TATUn nuoret suunnittelevat oman IG-tilin perustamista. Toivottavasti saadaan se pian aktiivisesti toimimaan ja kuullaan sen kautta nuorten kuulumisia. TATUn IG-tiliin pääset tästä (linkki aukeaa uuteen ikkunaan).

Twitter-tilimme on melko hiljainen, mutta saamme sen kautta paljon mielenkiintoista ja tärkeää tietoa monista ajankohtaisista aiheista seurattavien tilien kautta. Tärkeä kanava siis tämäkin. TATUn Twitter-tiliin pääset tästä linkistä (linkki aukeaa uuteen ikkunaan).

TATUlla on kanava myös YouTubessa. Sieltä löytyy videoita mm. nuorten kokemuksia vertaisuudesta, kursseista ja vapaaehtoistyöstä. Lisäksi kanavalla on Toteuta unelma -videoita, joissa kerrotaan neljän nuoren unelmasta ja sen toteutumisesta. Käy katsomassa TATUn kanavan videoita Youtube:ssa (linkki aukeaa uuteen ikkunaan).

TATU-podcastit löytyvät useammilta suoratoistopalveluista. Sieltää löytyy jaksoja mm. narkolepsiasta, harrastamisesta ja nuorten keskustelua kurssikokemuksista. Pääset kuuntelemaan TATU-podcasteja esimerkiksi Open-Spotify:ssa tästä linkistä (linkki aukeaa uuteen ikkunaan).