Saavutettavuusseloste

Tämä on TATU ry:n saavutettavuusseloste ja se koskee tatury.fi-verkkosivua. Saavutettavuusseloste on laadittu 05.04.2021. Seloste perustuu tällä hetkellä itsearvioon.

Verkkosivusto on julkaistu 13.04.2021. Sivusto täyttää digipalvelun saavutettavuusvaatimukset osittain. Tiedostoissa ja kuvissa sekä rakenteen selkeydessä ja tekstien ymmärrettävyydessä voi vielä olla puutteita. Teemme edelleen työtä palvelun saavutettavuuden parantamiseksi.

Anna palautetta

Huomasitko saavutettavuuspuutteen digipalvelussamme? Kerro se meille ja teemme parhaamme puutteen korjaamiseksi laittamalla sähköpostia meille osoitteeseen info(at)tatury.fi.

Puhelimella voit ottaa meihin yhteyttä soittamalla numeroon

044 711 7107 (TATU ry / Marjo Juuti-Tavi)

Valvontaviranomainen

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta meille TATUun (yhteystiedot yllä). Vastauksessa voi mennä 14 päivää. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon (linkki avautuu Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivuille uuteen ikkunaan). Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot

Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
www.saavutettavuusvaatimukset.fi
saavutettavuus(at)avi.fi
puhelinnumero vaihde 0295 016 000

Käytämme evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Käyttämällä sivua hyväksyt evästeiden käyttömme. Lisätietoja