TATUn ja Etelä-Pohjanmaan Aivovammayhdistyksen nuorten vertaistapaaminen Seinäjoella

Tervetuloa Seinäjoen nuorten vertaistapaamiseen! Tule mukaan keilaamaan ja vaihtamaan kuulumisia Tiistaina 21.3.2023 klo 17.30 – 19.30. Paikkana Seinäjoen keilahalli (Urheilupuisto 5). Lisätietoja Tiinalta tiina.mannisto@tatury.fi tai p. 040 720 8202 Lämpimästi Tervetuloa mukaan!

Lue lisää »

TATUn nuorten leivontatapaaminen verkossa

Vaihdetaan kuulumisia ja leivotaan yhdessä! Ennen tapaamista kerrotaan ostoslista iltaa varten. Ilmoittaudu Tiinalle tiina.mannisto(at)tatury.fi tai p. 040 720 8202, lähetämme linkin zoomiin ennen tapaamista.

Lue lisää »

TATUn nuorten luovan tanssin vertaistapaaminen

Vertaistapaamisessa tanssitaan luovasti ja vapaasti Savonia amk:n tanssin opiskelija Taru Skytän johdolla. Ilmoittaudu etätapaamiseen Tiinalle tiina.mannisto(at)tatury.fi tai p. 040 720 8202, lähetämme linkin zoomiin ennen tapaamista.

Lue lisää »

Nuorten ja nuorten aikuisten vertaistapaaminen (Aivovamman saaneet)

Tervetuloa vaihtamaan kokemuksia! Tässä illassa keskustellaan keinoista rentoutua ja palautua. Kokeillaan käytännössä kehollisia harjoituksia ja äänimaljarentoutusta kehon ja mielen tasapainottamiseen. Kerro osallistumisestasi Tiinalle tiina.mannisto(at)tatury.fi tai p. 040 720 8202, niin lähetämme linkin zoomiin ennen tapaamista.

Lue lisää »

TATUn nuorten etävertaistapaaminen taiteen ja rentoutumisen parissa

Etätapaamisen aiheena on taide ja rentoutuminen. Tehdään hengitysharjoituksia samalla värityskuvia värittäen. Tekniikka tukee rentoutumista, tunnesäätelyä ja luovaa ilmaisua. Ilmoita osallistumisesi työpajaan ja postiosoitteesi Tiinalle tiina.mannisto(at)tatury.fi tai p. 040 720 8202 15.5.2023 mennessä, niin lähetämme sinulle postissa etukäteen värityskuvat ja värit. Zoom tapaamiseen saat linkin ennen tapaamista.

Lue lisää »

Kuntoviikonloppu yhdessä Suomen Narkolepsiayhdistyksen kanssa

Perinteinen TATUn ja Suomen Narkolepsiayhdistyksen yhteinen Kuntoviikonloppu järjestetään tänä vuonna Ruissalon kylpylässä Turussa. Ohjelmassa on tuttuun tapaan toiminnallisia aktiviteetteja ja liikuntaa lähiluonnossa sekä voimauttavia keskusteluja vertaisten kanssa. Ilmoittautuminen tapahtumaan on avattu tämän linkin taakse. Ilmoittauduthan viimeistään 28.7.2023 mennessä. Tapahtumasta lisätietoa Marjolta marjo.juuti-tavi(at)tatury.fi tai p. 044 711 7107

Lue lisää »

Nuorten parisuhdeteemainen viikonloppu

Vertaisviikonloppuna keskitytään parisuhteen teemoihin keskustellen ja toimien. Lisätietoa viikonlopusta Marjolta marjo.juuti-tavi(at)tatury.fi tai p. 044 711 7107.

Lue lisää »

Vanhempien luova tauko arjesta -vertaisviikonloppu

Viikonlopun aikana voimaannutaan yhdessä Luovasti Punkaharjun Kruunupuistossa. Menetelminä on mahdollista käyttää mm. maalaus- ja tanssitaidetta, kädentaitoja, valokuvausta, tutustumista Metsämuseo Lustoon tai retkeillä upealla luonnonsuojelualueella. Mahdollisuus on myös rentoutua uusitussa kylpylässä. Kerro toiveistasi ilmoittautumisen yhteydessä. Viikonloppu on suunnattu TATUn vanhemmille (joiden lapsi tai nuori on vammautunut tai sairastunut tapaturmaisesti tai potilasvahingon vuoksi). Viikonlopun omavastuuhinta on 40 […]

Lue lisää »

Yhdessä perheenä -vertaisviikonloppu yhteistyössä Maliken kanssa

Yhdessä perheenä – kurssilla liikutaan mm. luonnossa koko perheen voimin ja saadaan vinkkejä perheen yhteiseen arkiliikkumiseen. Kurssi on suunnattu liikkumisessaan apuvälineitä ja toisen ihmisen apua tarvitseville. Toimintaa lapsille, jotka ovat vammautuneet tapaturman tai potilasvahingon seurauksena. Lisätietoa kurssista voit kysyä Marjolta marjo.juuti-tavi(at)tatury.fi p. 044 711 7107

Lue lisää »

TATUn nuorten kesäleiri

Yli 13-vuotiaiden nuorten oma kesäleiri pidetään tänä vuonna Kokkolassa, Villa Elbassa. Ilmoittautumisen yhteydessä voit kertoa toiveistasi ohjelman suhteen. Villa Elban toimintamahdollisuuksiin voit tutustua täällä. Lisätietoja tapahtumasta voit kysyä Tiinalta tiina.mannisto(at)tatury.fi tai p. 040 720 8202. Kesäleirille voit Ilmoittautua voit tämän linkin kautta.

Lue lisää »

Pääfest yhdessä Aivovammaliiton kanssa

Pääfest on tulossa jälleen! Vertaistapahtuma on tarkoitettu yli 16-vuotiaille nuorille. Pääfestin ohjelma toteutetaan osallistujien toiveiden mukaan. Kerro ilmoittautumisen yhteydessä toiveistasi. Anjalan ohjelmatarjontaan voit tutustua täällä: Nuorisokeskus Anjala. Tapahtumasta lisätietoa saat Tiinalta tiina.mannisto(at)tatury.fi tai p. 040 720 8202. Ilmoittaudu tapahtumaan tämän linkin kautta.

Lue lisää »

Vanhempien etätapaaminen

Mitä meidän perheelle kuuluu? Tässä tapaamisessa pääsemme keskustelemaan perheen sisäisistä vuorovaikutussuhteista. Mitä tapahtuu silloin, kun arki muuttuu äkillisesti perheenjäsenen tapaturman tai potilasvahingon seurauksena? Keskustelua on alustamassa perhepsykoterapeutti Outi Abrahamsson. Lämpimästi Tervetuloa! Ilmoittaudu Tiinalle tiina.mannisto(at)tatury.fi tai p. 040 720 8202, lähetämme linkin tapaamiseen

Lue lisää »

Nuorten ja nuorten aikuisten etätapaaminen (narkolepsiaan sairastuneet)

Tule vaihtamaan kuulumisia ja jakamaan kokemuksia. Ilmoittaudu marjo.juuti-tavi(at)tatury.fi tai p. 077 711 7107 ja saat linkin Zoom-tapaamiseen.

Lue lisää »

Joensuun seudun nuorten ja nuorten aikuisten vertaistapaaminen

Tervetuloa mukaan! Tässä tapaamisessa on mukana neurologi keskustelemassa teitä mietityttävistä asioista. Ilmoittaudu mukaan marjo.juuti-tavi(at)tatury.fi tai p. 044 711 7107 ja saat lisätietoa tapaamisesta.

Lue lisää »

Sisarusten vertaisviikonloppu syksyllä 2023

Vertaisviikonloppuun voivat osallistua perheen sisarukset (yli 13-vuotiaat) yhdessä. Luvassa on yhteistä tekemistä sisaruksille sekä keskustelua ryhmissä. Tapaaminen on siirtynyt keväältä syksylle. Kysy lisätietoja Marjolta marjo.juuti-tavi(at)tatury.fi tai 044 711 7107.

Lue lisää »

Vertaisviikonloppu vanhemmille, joiden lapsi tai nuori on vammautunut vaikeasti

Vanhemmat toivoivat vertaistapaamista perheille, joiden lapsi tai nuori on vammautunut vaikeasti ja lapsi tai nuori tarvitsee jatkuvaa apua ja hoivaa päivittäisissä toimissa. Vertaistapaamisessa pääsee jakamaan kokemuksia toisten saman kokeneiden kanssa ja toisaalta hakemaan voimavaroja itsestä huolehtimiseen. Viikonlopun ohjelmassa on keskustelua Krista Koivulan (psykologi, psykoterapeutti) johdolla sekä rentouttavaa yhdessä oloa. Omavastuumaksu viikonloppuun on 40 euroa per […]

Lue lisää »

TATU-chatit

TATU-chatit ovat tauolla. Pohdimme nuorten kanssa miten niitä jatketaan.

Lue lisää »

Käytämme evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Käyttämällä sivua hyväksyt evästeiden käyttömme. Lisätietoja