Kuopion seudun vertaistapaaminen yhteistyössä Itä-Suomen Aivovammayhdistyksen kanssa

Nuorten ja nuorten aikuisten vertaistapaaminen ruokailun ja kokemusten vaihdon merkeissä Kuopiossa Ravintola Hyggebrossa, Kauppakeskus Aapelissa. Ilmoittaudu mukaan marjo.juuti-tavi(at)tatury.fi tai p. 044 711 7107 ja saat lisätietoa tapaamisesta.

Lue lisää »

Joensuun seudun nuorten ja nuorten aikuisten vertaistapaaminen

Tervetuloa mukaan vaihtamaan kuulumisia ja kokemuksia iltapalatarjottavan äärelle. Ilmoittaudu mukaan marjo.juuti-tavi(at)tatury.fi tai p. 044 711 7107 ja saat lisätietoa tapaamisesta.

Lue lisää »

Oulun seudun nuorten ja nuorten aikuisten vertaistapaaminen

Tule mukaan vaihtamaan kuulumisia ja kokemuksia Oulun seudun vertaistapaamiseen nuorille ja nuorille aikuisille torstaina 8.12. kello 17-19, Ravintola Beijing, Rantakatu 5, Oulu. Ilmoittaudu mukaan marjo.juuti-tavi@tatury.fi tai p. 044 711 7107.

Lue lisää »

Nuorten pikkujouluhenkinen etätapaaminen

Tule mukaan TATUn nuorten pikkujoulutapaamiseen. Luvassa hyvää seuraa ja iloista tunnelmaa sekä yllätyksellistä ohjelmaa. Ilmoittaudu mukaan Marjolle marjo.juuti-tavi(at)tatury.fi tai 044 711 7107 ja saat linkin tapaamiseen.

Lue lisää »

Nuorten ja nuorten aikuisten etätapaaminen (aivovamma)

14.-18.11.2022 vietetään valtakunnallista Aivovammaviikkoa. Viikon tarkoituksena on lisätä tietoa aivovammasta suurelle yleisölle. Tule mukaan suunnittelemaan, mitä ja miten kerromme usein näkymättömästä vammasta, josta monella ei ole paljoakaan tietoa. Lisätietoja ja ilmoittautuminen Marjolle: marjo.juuti-tavi(at)tatury.fi tai p. 044 711 7107.

Lue lisää »

Nuorten ja nuorten mielisten etätapaaminen: Aiheena pelaaminen

Tykkäätkö pelata tietokoneella? Tykkäätkö pelata konsolipelejä? Kiinnostavatko sinua pelaamisen apuvälineet? Haluaisitko tavata muita pelaamisesta kiinnostuneita nuoria? Vai kiinnostavatko sinua enemmän yksinpelit? Jos vastasit yhteenkin väittämään kyllä, tää tapaaminen on sinulle! Miten mukaan: Laita viestiä venla.raty(at)hengityslaitepotilaat.fi ja saat linkin tapaamiseen. Tapaamisen järjestävät yhteistyössä Hengityslaitepotilaat ja TATU ry.

Lue lisää »

Vanhempien etätapaaminen

Etävertaistapaaminen on tarkoitettu vanhemmille, joiden lapsella tai nuorella on aivovamma. Lisätietoja ja ilmoittautuminen Marjolle marjo.juuti-tavi(at)tatury.fi tai p. 044 711 7107, ja saat linkin tapaamiseen.

Lue lisää »

Nuorten ja nuorten aikuisten vertaisviikonloppu

Aloitamme perjantaina tutustuen ja lauantaina meillä on kaksi työpajaa. Ensimmäinen työpaja on: IN MY BODY – MUN KEHOSSA – Tanssi ja luovan liikkeen työpaja Työpajassa pääset tutkimaan omaa kehoa ja sen liikkeitä erilaisten ohjattujen tanssi- ja luovan liikkeen harjoitusten kautta. Tanssi ei ole terapiaa, mutta se voi tuoda oivalluksia ja auttaa löytämään tutusta kehosta uusia […]

Lue lisää »

Vanhempien etätapaaminen

Etävertaistapaaminen on tarkoitettu vanhemmille, joilla on tapaturmaisesti tai potilasvahingon vuoksi vammautunut tai sairastunut lapsi tai nuori. Lisätietoja ja ilmoittautuminen mukaan Marjolle marjo.juuti-tavi(at)tatury.fi tai 044 711 7107.

Lue lisää »

Vanhempien voimauttava vertaisviikonloppu

Viikonloppu on tarkoitettu tapaturmaisesti tai potilasvahingon kautta vammautuneiden ja sairastuneiden lasten ja nuorten vanhemmille. Mitä luvassa: Voimaantumista, lempeää liikkumista, luovuuden herättelyä ja irtiottoa arjesta Kustannukset: Omavastuu 40€/henkilö. Matkat omakustanteisesti. Viikonloppuun osallistutaan yhdessä puolison kanssa. Pysähdytään parisuhteen äärelle ja pohditaan yhteisiä ja omia voimavaroja. Löydetään uusia voiman lähteitä tai unelmia yhdessä. Vertaistuen kautta on mahdollisuus jakaa […]

Lue lisää »

Huom! Siirretty keväälle 2023: Vertaisviikonloppu vanhemmille, joiden lapsi tai nuori vammautunut vaikeasti

Vanhemmat toivoivat vertaistapaamista perheille, joiden lapsi tai nuori on vammautunut vaikesti. Näissä perheissä lapsi tai nuori tarvitsee jatkuvaa apua ja hoivaa päivittäisissä toimissa ja vanhemmat ovat tiiviisti mukana näissä toimissa. Vanhemmat toivoivat TATUn vertaistapaamista, jossa pääsee jakamaan kokemuksia toisten saman kokeneiden kanssa ja toisaalta hakemaan voimavaroja itsestä huolehtimiseen. Voit kysyä lisätietoa ja ilmoittaa kiinnostuksesi mukaan […]

Lue lisää »

Seinäjoen nuorten vertaisryhmä kokoontuu

Vertaisryhmätoimintaa tehdään yhteistyössä Etelä-Pohjanmaan Aivovammayhdistyksen ja SEAMK:n opiskelijoiden kanssa. Vuoden viimeinen kokoontuminen tiistaina 13.12. ja ohjelmassa on pakohuonepeli 🎅🏼. Ilmoittautumiset viimeistään 7.12 KESKIVIIKKO KLO 18 mennessä.😊Tarkemmat ohjeet ja aikataulut tulevat ensi viikolla kun tarkka osallistujamäärä on tiedossa. Tuu mukaan! Tiedustelut ja ilmoittautumiset: petra.valkama(at)seamk.fi ja tiia.retsu(at)seamk.fi tai TATUsta Marjolta marjo.juuti-tavi(at)tatury.fi.

Lue lisää »

Etätapaaminen nuorille ja nuorille aikuisille (narkolepsiaa sairastavat)

Tervetuloa mukaan TATUn etätapaamiseen, joka on suunnattu nuorille ja nuorille aikuisille, jotka sairastavat narkolepsiaa. Tulee keskustelemaan kokemuksista ja kuulumisista toisten samaa kokeneiden nuorten kanssa. Ilmoittaudu Marjolle marjo.juuti-tavi(at)tatury.fi ja saat linkin tapaamiseen.

Lue lisää »

TATUn etävertaistapaaminen vanhemmille, joiden lapsi tai nuori sairastaa narkolepsiaa

Tule mukaan keskustelemaan narkolepsiasta ja unien näkemisestä. Alustuksena katsotaan Katja Vallin esitys aiheesta ja tämän pohjalta keskustelua. Kysy lisää ja ilmoittaudu mukaan Marjolle: marjo.juuti-tavi(at)tatury.fi, p. 044 711 7107

Lue lisää »

TATU-chatit

TATU-chatit ovat tauolla. Pohdimme nuorten kanssa miten niitä jatketaan.

Lue lisää »

Käytämme evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Käyttämällä sivua hyväksyt evästeiden käyttömme. Lisätietoja