Uskallusta ja oivalluksia perheenä -kurssi

Kohderyhmä: Perheille, joissa alle 18 vuotias lapsi/nuori on kokenut äkillisen aivotapahtuman tai tapaturman, tai sairastunut potilasvahingon seurauksena.

Kurssin ajankohta: 05.06.2024-09.06.2024

Kurssipaikka: Kylpylähotelli Vesileppis, Leppävirta

Viimeinen hakupäivä: 30.04.2024

Kenelle? Kurssi on tarkoitettu perheille, joissa alle 18-vuotias lapsi/nuori on vammautunut tapaturmaisesti (esim. liikennevahinko, aivovamma, palovamma, selkäydinvamma), sairastunut potilasvahingon seurauksena, sairastunut narkolepisiaan tai kokenut äkillisen aivosairauden tai -tapahtuman (esim. aivoverenkierron häiriö, aivoverenvuoto tai aivokasvain). Kurssille voi osallistua koko perhe.

Mitä luvassa? Kurssilla on ohjelmaa koko perheelle sekä lasten/nuorten ja vanhempien omia ryhmiä. Lasten ja nuorten ohjelmassa käydään ikätason mukaisesti läpi vammautumista/sairastumista, touhutaan ryhmässä erilaisia asioita niin sisällä kuin ulkona sekä tavataan toisia, joilla on samankaltainen tilanne. Vanhempien ryhmässä käsitellään mm. lapselle tai nuorelle tapahtuneen vammautumisen/sairastumisen herättämiä tunteita, pohditaan yhdessä, mitkä seikat ovat auttaneet selviytymään, saadaan tietoa erilaisista tukimuodoista ja palveluista. Kurssin toiminta on perhelähtöistä ja kaikkien osallistumista tuetaan ja mahdollistetaan. Koko perheelle on yhteistä ohjelmaa mukavan tekemisen merkeissä esimerkiksi retkeillen ja liikkuen perheen yhtenäisyyttä tukien.

Katso kurssin esite täältä

Mitä maksaa? Kurssin ohjelma ja täysihoito majoituksineen ja ruokailuineen on veloitukseton. Vakuutusyhtiön maksusitoutumuksella matkat ovat maksuttomat. Jos taustalla ei ole vakuutusyhtiötä, matkoihin on mahdollista hakea kurssihakemuksen yhteydessä matkatukea TATU ry:ltä terveydellisiin, taloudellisiin tai elämäntilannekohtaisiin syihin perustuen.

Hae kurssille 30.4.2024 mennessä sähköisellä lomakkeella.

Lisätietoja: Emma Lappi, p. 045 118 7609, emma.lappi(at)tatury.fi

Käytämme evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Käyttämällä sivua hyväksyt evästeiden käyttömme. Lisätietoja