Oma suunta -kurssi nuorille (14-17v)

Kohderyhmä: Tapaturmaisesti vammautuneille (esim. liikennevahinko, aivovamma, palovamma, selkäydinvamma), potilasvahingon kokeneille, narkolepsiaan sairastuneille, aivoverenkierron häiriön, aivoverenvuodon tai aivokasvaimen jälkitiloista oireileville yläkouluikäisille nuorille ja heidän vanhemmille.

Kurssin ajankohta: 03.10.2024-06.10.2024 ja 22.01.2025-26.01.2025

Kurssipaikka: Nuorisokeskus Anjala, Anjala

Viimeinen hakupäivä: 20.08.2024

Kenelle? Tapaturmaisesti vammautuneille (esim. liikennevahinko, aivovamma, palovamma, selkäydinvamma), potilasvahingon kokeneille, narkolepsiaan sairastuneille, aivoverenkierron häiriön, aivoverenvuodon tai aivokasvaimen jälkitiloista oireileville yläkouluikäisille nuorille ja heidän vanhemmille.

Mitä luvassa? Kavereita, vertaistukea, yhdessä tekemistä, uusia kokemuksia ja taitoja sekä tulevaisuuden suunnittelua peruskoulun jälkeen. Nuori saa keinoja selviytyä arjessa vamman tai sairauden tuomien oireiden kanssa ja läheinen saa tietoa ja keinoja tukea nuorta kohti omannäköistä elämää.

Kurssin 1. jaksolle nuoret osallistuvat vanhemman tai molempien vanhempien kanssa yhdessä. Kurssin 2. jaksolle nuoret osallistuvat alkuun itsenäisesti ja vanhemmat tulevat mukaan kurssin viimeiselle vuorokaudelle. Kurssiin kuuluu verkostokäynti kotipaikkakunnalla, joka toteutetaan kurssijaksojen välissä. Verkostopalaveriin kutsutaan mukaan nuoren arjessa mukana olevat ammattilaiset. Yhdessä nuoren, vanhempien ja verkoston kanssa kuullaan nuoren vahvuudet ja omat toiveet ja etsitään keinoja nuoren tueksi omien tavoitteiden saavuttamiseksi

Katso kurssin esite täältä.

Mitä maksaa? Kurssin ohjelma ja täysihoito majoituksineen ja ruokailuineen on veloitukseton. Vakuutusyhtiön maksusitoutumuksella matkat ovat maksuttomat. Jos taustalla ei ole vakuutusyhtiötä, matkoihin on mahdollista hakea kurssihakemuksen yhteydessä matkatukea TATU ry:ltä terveydellisiin, taloudellisiin tai elämäntilannekohtaisiin syihin perustuen.

Hae kurssille 31.8.2023 mennessä sähköisellä lomakkeella.

Lisätietoja: Emma Lappi, p. 045 118 7609, emma.lappi@tatury.fi

Käytämme evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Käyttämällä sivua hyväksyt evästeiden käyttömme. Lisätietoja