TATU ry:llä on KELA:n ja liikennevakuutusyhtiöiden rahoittamia kursseja.

KELAn kurssit

Kustannukset

Kurssit ovat osallistujille maksuttomia ja kurssin ajalta vanhemmilla on mahdollisuus saada korvausta ansionmenetyksistä sekä matkakustannuksista. Kaikilla kursseilla on sekä vaikeavammaisten paikkoja että harkinnanvaraisen kuntoutuksen paikkoja.

Hakeminen

Kursseille haetaan KELA:n lomakkeilla Ku 104 (vaativa lääkinnällinen kuntoutus) tai Ku 132 (harkinnanvarainen kuntoutus). Hakemus palautetaan hakuajan loppuun mennessä osoitteella TATU ry, PL 1188, 70211 KUOPIO tai KELA:n paikallistoimistoon. Hakemukseen on liitettävä kuntoutussuunnitelma tai lääkärinlausunto, jossa on suositus sopeutumisvalmennus- / perhekurssia varten.

Lisätietoa

Kursseista löytyy tietoa (kurssinumeron avulla) myös KELA:n kotisivuilta.

Liikennevakuutusyhtiöiden kurssit

Liikennevakuutusyhtiöiden kursseille haetaan erillisellä hakemuslomakkeella, johon liitetään hoitotahon suositus. Nuorten kursseissa hakemukseen liitetään myös muut tarvittavat liitteet esimerkiksi kopio HOJKSista ja viimeisimmästä todistuksesta (Mitä peruskoulun jälkeen -kurssi). Katso nuorten kurssien osalta kurssikohtaiset hakemuslomakkeet. TATUn valintatyöryhmä käsittelee hakemukset ja hakee maksusitoumusta vakuutusyhtiöiltä. 

Anna palautetta!

Keräämme palautetta ja kehitysideoita sivuston kehittämiseksi.

Voit sulkea kyselyn ja palata siihen milloin tahansa klikkaamalla Anna palautetta -painiketta sivun yläreunassa.

Ideoita, ajatuksia?

Osallistu arvontaan

Vastanneiden ja yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan TATU tuotteita! Jätä siis yhteystietosi, jos haluat osallistua arvontaan.  Arvonta suoritetaan vuoden 2019 alussa. Voittajaan ollaan yhteydessä sähköpostitse. Yhteystietoja ei käytetä muuhun tarkoitukseen.

Muussa tapauksessa nimi ja sähköpostitiedot eivät ole pakollisia.

Anna nimesi
Anna sähköpostiosoitteesi jos haluat osallistua arvontaan

Etsi

Lomakkeet

Hakemuslomakkeet Kelan kuntoutukseen:

Kelan lomake Ku 104

Kelan lomake Ku 132

↑ Ylös

© TATU ry 2019 - Kuvitus: Ilari Ikävalko/Pro Motius - Toteutus: Muikkumedia Oy