Valmentajat

Tuomo Puruskainen

Sairaanhoitaja, kuntoutusohjaaja, neuropsykiatrinen valmentaja, Avekki-kouluttaja

Tuomo on toiminut neljä vuotta neuropsykiatrisena valmentajana. Hänellä on pitkä, noin 25 vuoden työkokemus lastenpsykiatriasta ja lastenneurologiasta sairaanhoitajana ja kuntoutusohjaajana.

Kuntoutusohjaajana Tuomolle on kertynyt paljon kokemusta perheiden ja verkostojen (esim. koulu, päivähoito, sosiaalitoimi, järjestöt) kanssa tehtävästä työstä lapsen ja nuoren omissa toimintaympäristöissä. Tärkeää Tuomolle on valmennuksessa lapsen ja nuoren tasavertaisuus sekä asiakas-/perhelähtöisyys.

Neuropsykiatrinen valmentaja
Naisen profiilikuva

Marjo Juuti-Tavi

Kasvatustieteiden maisteri (kasvatuspsykologia ja erityispedagogiikka), neuropsykiatrinen valmentaja, RMP- ja RSMP-valmentaja.

Marjo on työskennellyt erityistä tukea tarvitsevien lasten ja nuorten kanssa jo reilun kahdenkymmenen vuoden ajan. Näitä töitä hän on tehnyt kerhoissa, koulussa eri kouluasteilla sekä järjestöissä. Hänelle tärkeää on valmennustyöskentely lasten ja nuorten vahvuuksien pohjalta. Lasta tai nuorta ei ole tarkoitus muuttaa, vaan löytää hänen ja läheisten kanssa perheen vahvuuksia ja keinoja, jotta arki toimisi mahdollisimman hyvin. Käyttäytyminen on vuorovaikutusta ja juuri toimivampaan vuorovaikutukseen valmennuksessa etsitään yhdessä näkökulmia ja keinoja.

Neuropsykiatrinen valmentaja
Puhelin: 044 7117107
Nainen seisoo hevosen vieressä.

Erika Fabritius

Kasvatustieteiden maisteri, luokanopettaja, neuropsykiatrinen valmentaja, NLP-coach.

Hevosista ja koirista Erikalla on yli 40 vuoden kokemus. Nepsyvalmennuksissa Erikan työparina toimivat asiakkaan toiveen ja tilanteen mukaan hevonen Amurs , shetlanninponi Petra tai labradorinnoutajat Topi ja Velho. Kaikki valmennuksissa toimivat eläimet ovat ystävällisiä ja hyvin koulutettuja.
Neuropsykiatrisessa valmennuksessa tärkeänä Erika kokee asiakkaan vahvuuksien ja taitojen esille nostamisen ja nimeämisen.

Neuropsykiatrinen valmentaja

Timo Pekkarinen

Lastenohjaaja, neuropsykiatrinen valmentaja

Timo on tehnyt 15 vuoden ajan lasten ja nuorten parissa töitä, pääasiassa lastensuojelun sijaishuollon parissa.
Valmentajana Timon perusajatus on positiivisuus ja hyvien asioiden vahvistaminen. Ei ole ongelmia, vaan on taitoja, joita pitää harjoitella. Timo suhtautuu valmennukseen vakavuudella, mutta rennolla otteella.

Neuropsykiatrinen valmentaja