Yhteistä ymmärrystä lisäämässä – Vanhempien ja TATUn nuoren yhteinen vertaistapaaminen 17.-19.5.2024, Nuorisokeskus Piispala, osa I

Mitä: Yhteistä ymmärrystä lisäämässä - nuoren ja vanhempien yhteinen vertaistapaaminen, osa 1
Missä: Nuorisokeskus Piispala, Kurssitie 40, Kannonkoski
Milloin: 17:00 17.05 - 12:00 19.05.2024

Yhteistä ymmärrystä lisäämässä – vertaistapaaminen toteutuu kahdessa osassa. Ensimmäinen viikonloppu on keväällä 17.-19.5.2024 ja toinen on syksyllä 23.-25.8.2024. Molemmat tapaamiset ovat Nuorisokeskus Piispalassa.

Kaksiosaisen vertaistapaamisen tarkoituksena on syventää yhteistä ymmärrystä vanhempien ja tapaturmaisesti tai potilasvahingon kautta vammautuneen tai sairastuneen nuoren välillä. Tarkoitus on tukea sekä itsenäistyvää nuorta että vanhempaa yhteisen, oman perheen näköisen sävelen löytämisessä.

Tapaamiset toteutuvat TATUn nuorten ideasta. Vanhempien ja kasvavan nuoren yhteiselossa tapahtuu aina paljon, iloineen ja suruineen. Nuoren mielestä vanhemmat eivät aina ymmärrä, missä mennään ja vanhemmat totuttautuvat pikku hiljaa itsenäistyvän ja omaa identiteettiä löytävän nuoren maailmaan. Tämän normaalin kasvun ja kehityksen lisäksi tapaturmainen tai potilasvahingon myötä tapahtunut vammautuminen tai sairastuminen haastaa perhedynamiikkaa entisestään. Yhteistä ymmärrystä lisäämässä -tapaamisissa vaihdetaan kokemuksia vertaisten kanssa ja saadaan tietoa ja vinkkejä vuorovaikutukseen arjessa. Jatkotapaaminen tekee näkyväksi sen, mitä yhteisellä polulla tapahtuu.

Kerro ilmoittautumisen yhteydessä siitä, mitä asioita erityisesti haluaisitte käsitellä ja mitä mukavaa yhteistä tekemistä haluaisitte toteuttaa vertaistapaamisissa.

Vertaisviikonlopun omavastuu on TATUn jäseniltä 35€/hlö ja ei jäseniltä 45€/hlö. Omavastuu sisältää majoituksen täysihoidolla ja yhteisen ohjelman. TATU ry:n jäsenenä tuet arvokasta työtä tapaturmaisesti tai potilasvahingon kautta vammautuneiden tai sairastuneiden hyväksi. Liittymään pääset tästä.

ILMOITTAUDU TÄÄLLÄ 14.4.2024 MENNESSÄ.

Lämpimästi Tervetuloa syventämään yhteistä ymmärrystä!

Lisätietoja Tiinalta tiina.mannisto(at)tatury.fi p. 040 720 8202 tai Marjolta marjo.juuti-tavi(at)tatury.fi p. 044 711 7107

Käytämme evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Käyttämällä sivua hyväksyt evästeiden käyttömme. Lisätietoja