TATUn äitien vertaistapaaminen 4.-6.10.2024, Metsäkartano

Mitä: TATUn äitien vertaistapaaminen
Missä: Nuorisokeskus Metsäkartano, Metsäkartanontie 700, Rautavaara
Milloin: 16:00 04.10 - 12:00 06.10.2024

Tervetuloa mukaan TATUn äitien omaan vertaisviikonloppuun Metsäkartanolle Rautavaaralle!

Tarkoitus on hellittää hetkeksi arjen keskellä ja löytää uusia voimavaroja ja vinkkejä omaan jaksamiseen. Metsäkartanon kaunis luonto Tiilikkajärven kansallispuiston kupeessa, rantasaunan hoitavat löylyt ja turvekammin tunnelma vertaisten seurassa saavat ihmeitä aikaan. Voit ehdottaa ilmoittautumisen yhteydessä toiveitasi ohjelman suhteen. Osallistujille toimitetaan vielä erikseen tietoa saatavilla olevista palveluista. Luvassa on ainakin rentoutumista, lempeää liikuntaa luonnossa ja vertaiskeskusteluja.

”Kokemusten vaihto ja keskustelut vertaisten kanssa ovat tärkeitä. Mutta kaikista tärkeintä on tietää, että on muitakin samanlaisessa elämäntilanteessa olevia vanhempia.”

Vertaisviikonlopun omavastuu on TATU ry:n jäseniltä 35€ ja ei jäseniltä 45€. Omavastuu sisältää majoituksen 2hh, ohjelman ja täysihoidon. 1hh lisämaksu on viikonlopulta 30€/hlö. Liittymällä TATUn jäseneksi tuet tärkeää työtä tapaturmaisesti tai potilasvahingon kautta vammautuneiden tai sairastuneiden lasten, nuorten ja heidän läheistensä hyväksi. Liittymään pääset tästä.

Ilmoittaudu tästä linkistä 1.9.2024 mennessä.

Lämpimästi Tervetuloa!

Lisätietoja tapahtumasta saat Marjolta marjo.juuri-tavi(at)tatury.fi p. 044 711 7107

Käytämme evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Käyttämällä sivua hyväksyt evästeiden käyttömme. Lisätietoja