Tartu tulevaisuuteen – Oma suunta 2022 -kurssi nuorille ja nuorille aikuisille

Kohderyhmä: tapaturmaisesti vammautuneille (esim. aivovamma, palovamma, selkäydinvamma), potilasvahingon kokeneille, narkolepsiaan sairastuneille aivoverenkierron häiriön, aivoverenvuodon tai aivokasvaimen jälkitiloista oireileville nuorille (16-29 vuotta) ja heidän läheisille.

Kurssin ajankohta: 18.08.2022-21.08.2022 ja 30.11.2022-04.12.2022

Kurssipaikka: Nuorisokeskus Piispala, Kannonkoski

Viimeinen hakupäivä: 18.06.2022

Kenelle? Ilman vakuutusturvaa olevat tapaturman tai potilasvahingon kokeneet, narkolepsiaan sairastuneet ja aivoverenkiertohäiriön, aivoverenvuodon tai aivokasvaimen jälkitiloista oireilevat nuoret (16-29 v) ja heidän läheiset. Läheinen voi olla vanhempi, sisarus, puoliso tai muu nuorelle arjessa tärkeä henkilö.

Mitä luvassa? Uusia tuttavuuksia, kokemusten jakamista, vinkkejä itsenäistymiseen, uusia taitoja, oman hyvän elämän pohtimista, irtiotto arjesta.

Oma suunta -kurssit koostuvat aloitusviikonlopusta, johon nuori osallistuu läheisen kanssa. Ensimmäisen ja toisen jakson välissä on verkostokäynti kotipaikkakunnalle, jossa yhteistyössä nuoren, läheisen, kuntoutus- ja hoitotahojen sekä muiden tarvittavien tahojen kanssa mietitään nuoren jatkosuunnitelmia. Toisella jaksolla nuori osallistuu itsenäisesti kurssille. Tarvittaessa verkostotyötä tehdään vielä lähijaksojen jälkeenkin. Kurssilla nuori saa tarvitsemansa avustuksen ja tuen kurssin aikana.

Katso kurssin esite täältä.

Mitä maksaa? Kurssin ohjelma ja täysihoito majoituksineen ja ruokailuineen on veloitukseton. Kurssille tehtävään matkaan on mahdollista hakea matkatukea TATU ry:ltä terveydellisiin, taloudellisiin tai elämäntilannekohtaisiin syihin perustuen.

Hae kurssille 18.6.2022 mennessä sähköisellä hakulomakkeella.

Lisätietoja: Marjo Juuti-Tavi p. 044 711 7107, marjo.juuti-tavi(at)tatury.fi

Käytämme evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Käyttämällä sivua hyväksyt evästeiden käyttömme. Lisätietoja