Oma suunta -kurssi nuorille aikuisille (18-29v)

Kohderyhmä: tapaturmaisesti vammautuneille (esim. aivovamma, palovamma, selkäydinvamma), potilasvahingon kokeneille, narkolepsiaan sairastuneille aivoverenkierron häiriön, aivoverenvuodon tai aivokasvaimen jälkitiloista oireileville nuorille (16-29 vuotta) ja heidän läheisille.

Kurssin ajankohta: 24.08.2023-27.08.2023 ja 29.11.2023-03.12.2023

Kurssipaikka: Hotelli Norrvalla, Vöyri

Viimeinen hakupäivä: 16.06.2023

Kenelle? Kurssi on tarkoitettu tapaturmaisesti vammautuneille (esim. aivovamma, palovamma, selkäydinvamma), potilasvahingon kokeneille, narkolepsiaan sairastuneille, aivoverenkierron häiriön, aivoverenvuodon tai aivokasvaimen jälkitiloista oireileville 18-29-vuotiaille nuorille aikuisille ja heidän läheisilleen. Läheinen voi olla vanhempi, sisarus, puoliso tai muu nuorelle arjessa tärkeä henkilö.

Mitä luvassa? Uusia tuttavuuksia, kokemusten jakamista, vinkkejä itsenäistymiseen, uusia taitoja, oman hyvän elämän pohtimista, irtiotto arjesta.

Oma suunta -kurssit koostuvat aloitusviikonlopusta, johon nuori osallistuu läheisen kanssa. Ensimmäisen ja toisen jakson välissä on verkostokäynti kotipaikkakunnalle, jossa yhteistyössä nuoren, läheisen, kuntoutus- ja hoitotahojen sekä muiden tarvittavien tahojen kanssa mietitään nuoren jatkosuunnitelmia. Toisella jaksolla nuori osallistuu itsenäisesti kurssille. Tarvittaessa verkostotyötä tehdään vielä lähijaksojen jälkeenkin. Kurssilla nuori saa tarvitsemansa avustuksen ja tuen kurssin aikana.

Katso kurssin esite täältä.

Mitä maksaa? Kurssin ohjelma ja täysihoito majoituksineen ja ruokailuineen on veloitukseton. Kurssille tehtävään matkaan on mahdollista hakea matkatukea TATU ry:ltä terveydellisiin, taloudellisiin tai elämäntilannekohtaisiin syihin perustuen.

Hae kurssille 16.6.2023 mennessä sähköisellä hakulomakkeella.

Lisätietoja: Emma Lappi, emma.lappi(a)tatury.fi, p. 045 118 7609

Käytämme evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Käyttämällä sivua hyväksyt evästeiden käyttömme. Lisätietoja