Sujuvuutta arkeen -ryhmät vanhemmille Kuopiossa ja Varkaudessa keväällä 2024 – Ilmoittaudu mukaan!

Kenelle: Vanhempien ryhmät ovat tarkoitettu tukea tarvitsevien ala- ja yläkouluikäisten lasten vanhemmille, jotka toivovat sujuvuutta perheen arkeen ja keinoja haastaviin tilanteisiin lapsen kanssa. Kuhunkin ryhmään mahtuu 10 osallistujaa (ilmoittautumisjärjestyksessä).

Mitä: Työskentely tapahtuu yhdessä ratkaisukeskeisesti, vanhempien tavoitteiden ja toiveiden mukaisesti. Toimimme ryhmässä keskustellen, toiminnallisesti ja yhdessä keinoja etsien. Aiheita ovat mm. perheen vahvuudet, unelmat ja toiveet, vuorovaikutus, tunnetaidot, arjentilanteet ja toimivat keinot sekä vanhempien voimavarojen vahvistaminen.

Milloin: Ryhmät kokoontuvat viisi kertaa:

  • Varkauden alakouluikäisten lasten vanhempien ryhmä kokoontuu ma 11.3., ma 18.3., ma 25.3., ma 8.4. ja ma 15.4. kello 17:30-19
  • Kuopion alakouluikäisten lasten vanhempien ryhmä kokoontuu keskiviikkoisin to 14.3., to 21.3., to 4.4., to 11.4. ja ke 17.4. kello 17:30-19
  • Varkauden yläkouluikäisten lasten vanhempien ryhmä kokoontuu ma 22.4., ma 29.4., ma 6.5., ma 13.5. ja ma 20.5. kello 17:30-19
  • Kuopion yläkouluikäisten lasten vanhempien ryhmä kokoontuu to 25.4., to 2.5., ti 7.5., to 16.5., ti 21.5 kello 17:30-19

Missä: Varkauden ryhmät kokoontuvat Leikkihuone Hertassa, Kauppakatu 20, Varkaus ja viimeiset kerrat Honkapirtillä. Kuopion ryhmät kokoontuvat TATU ry:n toimistolla, Hermanninaukio 2 ja viimeiset kerrat Pilpan majalla.

Vanhempien kanssa ryhmissä työskentelevät:

  • Tuomo Puruskainen, neuropsykiatrinen valmentaja, AVEKKI-kouluttaja, neuropsykiatristen valmentajien kouluttaja, vahva kokemus lastenpsykiatriasta sekä lastenneurologiasta sairaanhoitajan ja kuntoutusohjaajan tehtävissä.
  • Marjo Juuti-Tavi, neuropsykiatrinen valmentaja, KM (kasvatuspsykologia ja erityispedagogiikka), RMP koulumotivaatiovalmentaja, pitkä kokemus tukea tarvitsevien lasten ja nuorten sekä heidän vanhempien kanssa työskentelystä oppilaitoksissa ja järjestöissä.
  • Julia Lyytikäinen, sosionomi (AMK) (sosionomi (YAMK) -opiskelija), lasten ja nuorten tunnetaitoohjaaja, vahva kokemus tukea tarvitsevien lasten ja nuorten ohjauksesta harrastustoiminnassa sekä osallisuuden ja tunnetaitojen vahvistamisessa.
  • Tiina Männistö, fysioterapeutti (AMK, psykofyysinen suuntautuminen), luonto-ohjaaja, meditaatio-opettaja, pitkä kokemus tukea tarvitsevien lasten ja nuorten sekä vanhempien kanssa työskentelystä.

Ryhmään osallistuminen on vanhemmille maksutonta.

Tervetuloa mukaan! Kaikkiin ryhmiin ilmoittaudutaan lomakkeella, joka aukeaa klikkaamalla tästä.

Kysy lisää: Marjo Juuti-Tavi, marjo-juuti-tavi(at)tatury.fi p. 0447117107

Käytämme evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Käyttämällä sivua hyväksyt evästeiden käyttömme. Lisätietoja