TATU ry on vuodesta 2001 toiminut valtakunnallinen yhdistys, jonka toiminnan tavoitteena on tukea eri tavoin tapaturmaisesti tai potilasvahingon kautta vammautuneita ja pitkäaikaissairaita lapsia ja nuoria sekä heidän perheitään.  

Yhdistyksemme on saanut avustuspäätöksen STEAn Paikka auki -avustusohjelman rahoituksesta vuodelle 2024. Lisätietoa Paikka auki-ohjelmasta: https://paikka-auki.fi/ 

Haemme järjestöavustajaa osaksi TATU-tiimiä. 

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää omia työelämävalmiuksiasi ja vahvistaa osaamistasi esimerkiksi ohjaajana, avustajana ja viestinnän parissa. Paikka auki -ohjelman mukaisesti sinun tulee työnhakijana täyttää seuraavat kriteerit nuorena tai osatyökykyisenä: olet korkeintaan 29-vuotias, etkä ole työelämässä tai tutkintoon johtavassa koulutuksessa tai olet osatyökykyinen (ei ikä- eikä työllisyys-/opiskelurajoituksia). Työsuhde on määräaikainen (yksi vuosi). Työ alkaa huhtikuussa 2024 tai sopimuksen mukaan. 
 
Työtehtäviisi voi kuulua esimerkiksi ryhmien ja tapahtumien järjestämiseen liittyvät tehtävät, ohjaus- ja avustustehtävät VAUHTI! -toiminnassa sekä  TATUn vertaistoiminnassa, avustavat viestintätehtävät, erilaiset toimistotyöt sekä muita yhdistyksen yleishyödyllisiä tehtäviä. Koulutusvaatimusta tehtävään ei ole, mutta odotamme sinulta kiinnostusta yhdistystoimintaan, intoa toimia lasten ja nuorten kanssa, oma-aloitteisuutta, kiinnostusta viestintään liittyvistä asioista ja valmiutta ilta- viikonlopputyöskentelyyn sekä matkustamiseen. Työnkuva rakennetaan työntekijän vahvuuksien, taitojen ja mielenkiinnonkohteiden mukaan. Työpaikka sijaitsee Kuopiossa.

Työn tukena työpaikalla toimii työpaikkaohjaaja ja mukava työyhteisö. Paikka auki- avustusohjelmassa voi työskennellä vain kerran, joten ota tämä huomioon hakiessasi työpaikkaa. Palkkaus sosiaalialan järjestöjen TES:in mukaan. 
 
Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV 7.4.2024 mennessä osoitteeseen marjo.juuti-tavi@tatury.fi tai TATU ry, Hermanninaukio 2, 70100 Kuopio. 
 
Tiedustelut: tiistaina 2.4. klo 8.00-9.00 ja keskiviikkona 3.4. kello 14.30- 15.30. Marjo Juuti-Tavi, toiminnanjohtaja p. 044 711 7107

 
Lisätietoja yhdistyksestä: www.tatury.fi 

Käytämme evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Käyttämällä sivua hyväksyt evästeiden käyttömme. Lisätietoja