Nuorten pikkujouluhenkinen etätapaaminen

Tule mukaan TATUn nuorten pikkujoulutapaamiseen. Luvassa hyvää seuraa ja iloista tunnelmaa sekä yllätyksellistä ohjelmaa. Ilmoittaudu mukaan Marjolle marjo.juuti-tavi(at)tatury.fi tai 044 711 7107 ja saat linkin tapaamiseen.

Lue lisää »

Nuorten ja nuorten aikuisten etätapaaminen (aivovamma)

14.-18.11.2022 vietetään valtakunnallista Aivovammaviikkoa. Viikon tarkoituksena on lisätä tietoa aivovammasta suurelle yleisölle. Tule mukaan suunnittelemaan, mitä ja miten kerromme usein näkymättömästä vammasta, josta monella ei ole paljoakaan tietoa. Lisätietoja ja ilmoittautuminen Marjolle: marjo.juuti-tavi(at)tatury.fi tai p. 044 711 7107.

Lue lisää »

Nuorten ja nuorten mielisten etätapaaminen: Aiheena pelaaminen

Tykkäätkö pelata tietokoneella? Tykkäätkö pelata konsolipelejä? Kiinnostavatko sinua pelaamisen apuvälineet? Haluaisitko tavata muita pelaamisesta kiinnostuneita nuoria? Vai kiinnostavatko sinua enemmän yksinpelit? Jos vastasit yhteenkin väittämään kyllä, tää tapaaminen on sinulle! Miten mukaan: Laita viestiä venla.raty(at)hengityslaitepotilaat.fi ja saat linkin tapaamiseen. Tapaamisen järjestävät yhteistyössä Hengityslaitepotilaat ja TATU ry.

Lue lisää »

Vanhempien etätapaaminen

Etävertaistapaaminen on tarkoitettu vanhemmille, joiden lapsella tai nuorella on aivovamma. Lisätietoja ja ilmoittautuminen Marjolle marjo.juuti-tavi(at)tatury.fi tai p. 044 711 7107, ja saat linkin tapaamiseen.

Lue lisää »

Vanhempien etätapaaminen

Etävertaistapaaminen on tarkoitettu vanhemmille, joilla on tapaturmaisesti tai potilasvahingon vuoksi vammautunut tai sairastunut lapsi tai nuori. Lisätietoja ja ilmoittautuminen mukaan Marjolle marjo.juuti-tavi(at)tatury.fi tai 044 711 7107.

Lue lisää »

Etätapaaminen nuorille ja nuorille aikuisille (narkolepsiaa sairastavat)

Tervetuloa mukaan TATUn etätapaamiseen, joka on suunnattu nuorille ja nuorille aikuisille, jotka sairastavat narkolepsiaa. Tulee keskustelemaan kokemuksista ja kuulumisista toisten samaa kokeneiden nuorten kanssa. Ilmoittaudu Marjolle marjo.juuti-tavi(at)tatury.fi ja saat linkin tapaamiseen.

Lue lisää »

TATUn etävertaistapaaminen vanhemmille, joiden lapsi tai nuori sairastaa narkolepsiaa

Tule mukaan keskustelemaan narkolepsiasta ja unien näkemisestä. Alustuksena katsotaan Katja Vallin esitys aiheesta ja tämän pohjalta keskustelua. Kysy lisää ja ilmoittaudu mukaan Marjolle: marjo.juuti-tavi(at)tatury.fi, p. 044 711 7107

Lue lisää »

Käytämme evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Käyttämällä sivua hyväksyt evästeiden käyttömme. Lisätietoja