TATUn nuorten leivontatapaaminen verkossa

Vaihdetaan kuulumisia ja leivotaan yhdessä! Ennen tapaamista kerrotaan ostoslista iltaa varten. Ilmoittaudu Tiinalle tiina.mannisto(at)tatury.fi tai p. 040 720 8202, lähetämme linkin zoomiin ennen tapaamista.

Lue lisää »

TATUn nuorten luovan tanssin vertaistapaaminen

Vertaistapaamisessa tanssitaan luovasti ja vapaasti Savonia amk:n tanssin opiskelija Taru Skytän johdolla. Ilmoittaudu etätapaamiseen Tiinalle tiina.mannisto(at)tatury.fi tai p. 040 720 8202, lähetämme linkin zoomiin ennen tapaamista.

Lue lisää »

Nuorten ja nuorten aikuisten vertaistapaaminen (Aivovamman saaneet)

Tervetuloa vaihtamaan kokemuksia! Tässä illassa keskustellaan keinoista rentoutua ja palautua. Kokeillaan käytännössä kehollisia harjoituksia ja äänimaljarentoutusta kehon ja mielen tasapainottamiseen. Kerro osallistumisestasi Tiinalle tiina.mannisto(at)tatury.fi tai p. 040 720 8202, niin lähetämme linkin zoomiin ennen tapaamista.

Lue lisää »

TATUn nuorten etävertaistapaaminen taiteen ja rentoutumisen parissa

Etätapaamisen aiheena on taide ja rentoutuminen. Tehdään hengitysharjoituksia samalla värityskuvia värittäen. Tekniikka tukee rentoutumista, tunnesäätelyä ja luovaa ilmaisua. Ilmoita osallistumisesi työpajaan ja postiosoitteesi Tiinalle tiina.mannisto(at)tatury.fi tai p. 040 720 8202 15.5.2023 mennessä, niin lähetämme sinulle postissa etukäteen värityskuvat ja värit. Zoom tapaamiseen saat linkin ennen tapaamista.

Lue lisää »

Vanhempien etätapaaminen

Mitä meidän perheelle kuuluu? Tässä tapaamisessa pääsemme keskustelemaan perheen sisäisistä vuorovaikutussuhteista. Mitä tapahtuu silloin, kun arki muuttuu äkillisesti perheenjäsenen tapaturman tai potilasvahingon seurauksena? Keskustelua on alustamassa perhepsykoterapeutti Outi Abrahamsson. Lämpimästi Tervetuloa! Ilmoittaudu Tiinalle tiina.mannisto(at)tatury.fi tai p. 040 720 8202, lähetämme linkin tapaamiseen

Lue lisää »

Nuorten ja nuorten aikuisten etätapaaminen (narkolepsiaan sairastuneet)

Tule vaihtamaan kuulumisia ja jakamaan kokemuksia. Ilmoittaudu marjo.juuti-tavi(at)tatury.fi tai p. 077 711 7107 ja saat linkin Zoom-tapaamiseen.

Lue lisää »

Käytämme evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Käyttämällä sivua hyväksyt evästeiden käyttömme. Lisätietoja