Kuopion seudun vertaistapaaminen yhteistyössä Itä-Suomen Aivovammayhdistyksen kanssa

Nuorten ja nuorten aikuisten vertaistapaaminen ruokailun ja kokemusten vaihdon merkeissä Kuopiossa Ravintola Hyggebrossa, Kauppakeskus Aapelissa. Ilmoittaudu mukaan marjo.juuti-tavi(at)tatury.fi tai p. 044 711 7107 ja saat lisätietoa tapaamisesta.

Lue lisää »

Joensuun seudun nuorten ja nuorten aikuisten vertaistapaaminen

Tervetuloa mukaan vaihtamaan kuulumisia ja kokemuksia iltapalatarjottavan äärelle. Ilmoittaudu mukaan marjo.juuti-tavi(at)tatury.fi tai p. 044 711 7107 ja saat lisätietoa tapaamisesta.

Lue lisää »

Oulun seudun nuorten ja nuorten aikuisten vertaistapaaminen

Tule mukaan vaihtamaan kuulumisia ja kokemuksia Oulun seudun vertaistapaamiseen nuorille ja nuorille aikuisille torstaina 8.12. kello 17-19, Ravintola Beijing, Rantakatu 5, Oulu. Ilmoittaudu mukaan marjo.juuti-tavi@tatury.fi tai p. 044 711 7107.

Lue lisää »

Seinäjoen nuorten vertaisryhmä kokoontuu

Vertaisryhmätoimintaa tehdään yhteistyössä Etelä-Pohjanmaan Aivovammayhdistyksen ja SEAMK:n opiskelijoiden kanssa. Vuoden viimeinen kokoontuminen tiistaina 13.12. ja ohjelmassa on pakohuonepeli 🎅🏼. Ilmoittautumiset viimeistään 7.12 KESKIVIIKKO KLO 18 mennessä.😊Tarkemmat ohjeet ja aikataulut tulevat ensi viikolla kun tarkka osallistujamäärä on tiedossa. Tuu mukaan! Tiedustelut ja ilmoittautumiset: petra.valkama(at)seamk.fi ja tiia.retsu(at)seamk.fi tai TATUsta Marjolta marjo.juuti-tavi(at)tatury.fi.

Lue lisää »

Käytämme evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Käyttämällä sivua hyväksyt evästeiden käyttömme. Lisätietoja