Perheliikuntailta

Tervetuloa koko perheen liikuntailtaan! Ilta toteutetaan yhteistyössä Iisalmen Perheentalon ja Pohjois-Savon liikunnan kanssa.

Lue lisää »

Erityislapsiperheiden lauantai

Tervetuloa erityislapsiperheiden lauantaihin Siilinjärvelle! Tapahtuman tarkemmat tiedot ilmoitetaan myöhemmin. -Mitä? Erityislapsiperheiden lauantai-Missä? Paikka selviää myöhemmin-Milloin? Lauantaina 27.5.2023 klo 14:00-16:00 Tapahtuma on tarkoitettu erityistä tukea tarvitsevien lasten perheille. JÄTÄ TOIVEESI TAPAHTUMAN SISÄLLÖSTÄ MAALISKUUN LOPPUUN MENNESSÄ TÄSTÄ Yhteistyössä VAUHTI!-hanke, Siilinjärven Perheentalo, Eijsveikeet ry, Siilin Latu ry, Siilinjärven MLL:n paikallisyhdistys ja Jaatinen ry.

Lue lisää »

Soitinpaja

VAUHTI!-hanke mukana Siilinjärven Perheentalon avoimessa illassa. Soitinpajassa pääset tekemään oman soittimen!

Lue lisää »

Erityislapsiperheiden lauantai

Erityislapsiperheiden lauantai. Tarjolla maittavat hodarit ja ohjelmaa koko perheelle vappu teemalla. Tapahtuman tarkempi sisältö ja ohjeet ilmoittautumiseen ilmoitetaan myöhemmin.

Lue lisää »

Perheily-ilta

Tervetuloa Perheily-iltaan Varkauden Perheentalolle! Illan tarkempi ohjelma ilmoitetaan myöhemmin.

Lue lisää »

Kaikkien lasten synttärit

Tällä kertaa on luvassa huikeaa syntymäpäivämeininkiä, Kaikkien lasten synttärit! Tapahtuman sisältö ja linkki ilmoittautumiseen ilmoitetaan pian.

Lue lisää »

Tunteet tarkastelussa

Tällä kerralla tarkastellaan tunteita. Miten kiukku kesytetään?

Lue lisää »

Retkikerta

Retkikerta yhdessä KYS-vertaisiltaman kanssa 4.4. klo 17:00-18:30. Teemana on koko perheen yhdessä ulkoilu ja paikkana Ylä-Antikkalan laavu (Antikkalantie 71, Kuopio). Huhtikuun vertaisilta on koko perheelle! Illassa on ulkoiluteema ja ohjelmassa on yhteistä tekemistä ja ilmoittautuneille makkaratarjoilu. Mukana illassa TATU ry:n VAUHTI!-hankkeen, Kuopion Perheentalon ja Alavan seurakunnan työntekijä. Huom! Laavulle käynti on esteetön, mutta sääolosuhteet voivat […]

Lue lisää »

Käytämme evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Käyttämällä sivua hyväksyt evästeiden käyttömme. Lisätietoja