TATUn äitien vertaistapaaminen 22.-24.3.2024, Vuokatti

Mitä: TATUn äitien voimavaraviikonloppu
Missä: Vuokatti Sport Resort
Milloin: 16:00 22.03 - 12:00 24.03.2024

Kutsumme Sinut, tapaturmaisesti tai potilasvahingon kautta vammautuneen lapsen tai nuoren äidin, kevättalviseen vertaisviikonloppuun Vuokattiin.

Tapaamisessa on mahdollisuus löytää uusia ystävyyksiä ja lujittaa vanhoja tuttavuuksia – sellaisten ihmisten kanssa, joilla on samansuuntaisia kokemuksia, haasteita ja ilon hetkiä elämässä erityistä tukea tarvitsevan lapsen tai nuoren huoltajana. TATUn äidin sanoin: ”Kokemusten vaihto ja keskustelut vertaisten kanssa ovat tärkeitä. Mutta kaikista tärkeintä on tietää, että on muitakin samanlaisessa elämäntilanteessa olevia vanhempia.”

Tarkoitus on hellittää hetkeksi arjen keskellä ja löytää uusia voimavaroja ja vinkkejä omaan jaksamiseen. Luvassa on ainakin rentoutumista, lempeää liikuntaa luonnossa ja vertaiskeskusteluja. Tutustu Vuokatin tarjontaan ja ehdota ilmoittautumisen yhteydessä toiveitasi viikonlopun suhteen.

Vertaisviikonlopun omavastuu on TATU ry:n jäseniltä 35€ ja ei jäseniltä 45€. Omavastuu sisältää majoituksen 2hh, ohjelman ja täysihoidon. 1hh lisämaksusta. Liittymällä TATUn jäseneksi tuet tärkeää työtä tapaturmaisesti tai potilasvahingon kautta vammautuneiden tai sairastuneiden lasten, nuorten ja heidän läheistensä hyväksi. Liittymään pääset tästä.

Ilmoittaudu tästä linkistä 21.2.2024 mennessä.

Lämpimästi Tervetuloa!

Lisätietoja tapahtumasta saat Tiinalta tiina.mannisto(at)tatury.fi p. 040 720 8202 tai Marjolta marjo.juuri-tavi(at)tatury.fi p. 044 711 7107

Käytämme evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Käyttämällä sivua hyväksyt evästeiden käyttömme. Lisätietoja