Tiistaina 31.1.2023 oli huippu porukka VAUHTI! -tiimin kanssa toteuttamassa Vauhtia ja erityisen hyviä harrastusjuttuja -seminaaria. Seminaarin aikana kuultiin VAUHTI! -hankkeen kokemuksia ja palautteita toiminnasta, pidettiin paneelikeskustelu VauhtiSankarit -ryhmän ympäriltä sekä kuultiin erinomaisia puheenvuoroja liittyen osallisuuteen, inkluusioon ja avoimeen harrastustoimintaan.

Kuten seminaarin yhteenvedossakin todettiin, kaikkien esityksissä tuli ilmi, kuinka toimintaa tulee tehdä yhdessä lasten ja nuorten kanssa, ei pelkästään heitä varten. Toinen selvä piirre oli halu kehittää ja kokeilla yhdenvertaisuutta-, osallisuutta- ja soveltavuutta edistäviä eri menetelmiä tukea tarvitsevien lasten ja nuorten vapaa-ajan ja harrastustoimissa.

Kiitos panelistit Riikkamaria Korhonen, Oona Smahl ja Päivi Partanen sekä puhujat Jukka Vetoniemi, Satu Piispa-Hakala, Nina Peltonen ja Olli Itkonen. Suuri kiitos myös Savonia ammattikorkeakoulu ja heidän tekniikan ryhmä. Lisäksi koko TATUn työporukka voi antaa itselleen isot ”ylävitoset”.

Seminaarin tallenne on julkaistu TATUn YouTube-kanavalla. Se on katsottavissa helmikuun 2023 ajan. Katso tallenne tästä.

Kuulemme mielellämme palautettanne seminaarista. Palautelinkki on auki 28.2.2023 saakka.

Kuva seminaarista.

Käytämme evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Käyttämällä sivua hyväksyt evästeiden käyttömme. Lisätietoja