Joulukuussa 2022 kerroimme saaneemme iloisia uutisia Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskukselta (STEA) VAUHTI!-toiminnan jatkoon liittyen. Tammikuun 2023 lopussa saimme sosiaali- ja terveysministeriöltä (STM) vahvistetun avustuspäätöksen, jonka myötä VAUHTI!-toiminta saa jatkoa syksystä 2023 alkaen.

VAUHTI!-kehittämishanke päättyy kesään 2023 ja kesälomien jälkeen VAUHTI!-toiminta jatkuu ja monipuolistuu. Toimintaan osallistuvien ikähaarukka nousee nykyisestä 16-vuotiaista alle 30-vuotiaisiin. Jatkossa VAUHTI! toteuttaa ja mahdollistaa harrastus- ja vapaa-ajan toimintaa pikkulapsiperheille, lapsille, nuorille ja nuorille aikuisille Pohjois-Savon alueella yhteistyössä paikallisten ja valtakunnallisten toimijoiden kanssa.

Aiemmat yhteistyömme tulevat jatkumaan ja uusina yhteistyökumppaneina olemme saaneet mukaan Mahdollisuus Lapselle ry:n ja Honkalammen. Teemme jatkossakin erittäin mielellämme yhteistyötä tapahtumien, ryhmätoimintojen ja vaikuttamisen osalta, joten olettehan meihin yhteydessä!

Kuvituskuva.

Käytämme evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Käyttämällä sivua hyväksyt evästeiden käyttömme. Lisätietoja