Vauhdissa on käännetty katseet hankkeen viimeiseen syksyyn. Keväästä 2020 saakka VAUHTI! -toimintaa on suunniteltu, toteutettu ja kehitetty yhteistyössä teidän kaikkien mukana olleiden perheiden, ryhmäläisten, yhteistyökumppaneiden ja muiden kehittäjien kanssa. Hankkeen rahoitus on vuoden 2022 loppuun ja ainakin sinne saakka toiminta jatkuu. Pidämme teidät kuitenkin ajan tasalla tulevasta!

VAUHTI! -syksyyn on suunnitteilla monenlaista toimintaa: sekä jo pidempään jatkuneita ryhmiä sekä uusia pop-up -ryhmiä. Päivitämme ryhmistä tietoa ajantasaisesti toiminta -sivullemme. Samasta paikasta löydät myös syksyn kuukausittaiset perhetapahtumat ja -tapaamiset. Luvassa on ainakin synttärihumua, kun Kaikkien lasten synttäreitä juhlitaan sekä Iisalmessa, Siilinjärvellä kuin Kuopiossakin. Tapahtumien päivämäärät ovat jo näkyvillä, joten voit poimia ne talteen! Lisätietoja tapahtumista päivitetään tapahtuman sivuille syksyn aikana. Muista, että otamme mielellämme vastaan toiveitanne tapahtumiin liittyen!

Samalla kuin suunnitellaan tulevaa, on hyvä kurkistaa hieman taaksepäinkin. Olemme koonneet listauksen hankkeessa yhteistyössä toteutetuista harrastusryhmistä, jotka ovat jo päättyneet. Ryhmiin pääset tutustumaan yhteistyö-sivumme alalaidasta tai suoraan täältä. Upeita juttuja ollaan saatu yhdessä tehdä ja kokea, kiitos teille!

Toivottavasti nähdään syksyn aikana tapahtumissa ja ryhmissä!

Kuvituskuva.

Käytämme evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Käyttämällä sivua hyväksyt evästeiden käyttömme. Lisätietoja