Etsimme tuntiohjaajia harrastusryhmiin Kuopiossa ja Siilinjärvellä

Oletko kiinnostunut lasten ja nuorten ryhmien ohjaamisesta? Onko lasten yhdenvertaisuuden ja osallisuuden tukeminen sinulle tärkeää? Haluatko mahdollistaa lapsille onnistumisen kokemuksia mukavassa ja turvallisessa harrastusryhmässä?

VAUHTI!-hankkeen harrastusryhmätoimintaa on Kuopiossa, Siilinjärvellä, Iisalmessa ja Varkaudessa. Ryhmät on suunnattu 7-15-vuotiaille erityistä tukea tarvitseville yli diagnoosirajojen. Syyskuusta 2021 alkaen meillä on tarjolla töitä seuraavissa ryhmissä:

  • Kuopiossa tiistaisin klo 15:30-16:30
  • Siilinjärvellä keskiviikkoisin klo 17:30-19:00
  • Kuopiossa torstaisin klo 17:30-18:30

Kaikki ryhmämme löytyvät osoitteesta www.tatury.fi/vauhti-hanke/toiminta . Tarvitsemme välillä tuuraajia, joten voit olla yhteydessä myös muihin ryhmiin liittyen.

Ryhmissä pääset vahvistamaan omaa ohjaajakokemustasi, kehittämään vuorovaikutustaitojasi sekä suunnittelemaan ryhmän toimintaa yhdessä osallistujien ja muiden ryhmän ohjaajien kanssa. Saat myös tietoa erityistä tukea tarvitsevien lasten ja nuorten kanssa toimimisesta.

On plussaa, jos tunnet vaihtoehtoisia kommunikointimenetelmiä tai olet ennen ohjannut lasten tai nuorten ryhmiä. Aiempi kokemus ei kuitenkaan ole välttämätöntä, vaan tärkeintä on avoin asenne ja halu oppia lisää. Saat työryhmältä tukea ohjauksessa.

Tuntipalkka määräytyy kokemuksen mukaan.

Ota meihin yhteyttä, niin keskustellaan lisää!

Julia Lyytinen
VAUHTI!-hanke, ryhmätoiminnan koordinaattori
p. 044 9012 558
julia.lyytinen@tatury.fi

Petri Partanen
VAUHTI!-hanke, hankekoordinaattori
p. 044 9012 557
petri.partanen@tatury.fi

Tuntityö, lasten ja nuorten ryhmänohjaus VAUHTI!-hankkeessa. Alla sama mainos kuvana.

Käytämme evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Käyttämällä sivua hyväksyt evästeiden käyttömme. Lisätietoja