Etsimme ryhmänohjaajaa Varkauteen

Etsimme ryhmänohjaajaa VAUHTI! -hankkeen, Varkauden Perheentalon ja Varkauden seurakunnan yhteisiin harrastusryhmiin, jotka kokoontuvat torstai-iltaisin klo 17–19 aikavälillä 8.9.- 8.12.2022.  

Ohjaaja toteuttaa viikoittaista harrastustoimintaa, joka on tarkoitettu 7–15-vuotiaille tukea tarvitseville lapsille yli diagnoosirajojen. Työaika on noin 5 h / viikko. Ohjaajan tuntipalkka määräytyy työkokemuksen, koulutuksen ja työnkuvan perusteella. 

Odotamme sinulta innostusta lasten ja nuorten kanssa toimimiseen ja hyviä kohtaamisentaitoja. Arvostamme vastuullisuutta, halua oppia uutta sekä kykyä toimia itsenäisesti. Aikaisempi ohjauskokemus lasten ja nuorten kanssa katsotaan eduksi. Hankkeen työryhmä tarjoavat myös tuen ohjaajan osaamisen kehittämiseen. 

Sinulla voi olla sosiaali-, terveys- tai kasvatusalan koulutus tai voit olla alalle opiskeleva.  

Ohjaaja sitoutuu hankkeeseen pääsääntöisesti yhdeksi toimintakaudeksi (syksy-kevät) kerrallaan. Ohjaajan tehtävään tehtävänä on suunnitella, koordinoida ja toteuttaa VAUHTI! -ryhmiä yhdessä muiden ohjaajien ja osallistujien kanssa. 

Jos kiinnostuit ohjaustyöstä mukavassa hankkeessa, niin otathan yhteyttä 17.8. mennessä VAUHTI! -hankkeen koordinaattoreihin: 

Julia Lyytinen p. 044 901 2558 / julia.lyytinen@tatury.fi

Petri Partanen p. 044 901 2557 / petri.partanen@tatury.fi

Käytämme evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Käyttämällä sivua hyväksyt evästeiden käyttömme. Lisätietoja