TATU ry on valtakunnallinen tapaturman tai potilasvahingon kautta vammautuneiden ja sairastuneiden lasten, nuorten ja heidän läheistensä tukiyhdistys. Toimistomme sijaitsee Kuopiossa, mutta työtä teemme koko Suomen alueella. Etsimme nyt toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen järjestösuunnittelijaa toimimaan lasten, nuorten ja nuorten aikuisten sekä heidän läheistensä kanssa.

Kun lapsi, nuori tai nuori aikuinen vammautuu tai sairastuu, vaikutukset koko lähipiiriin ovat merkittäviä. Vaikka elämässä voi sattua sairastuminen tai vammautuminen, mikä muuttaa koko perheen elämän, silti lapsi ja nuori on ensisijaisesti lapsi ja nuori. Hänellä on oikeus ja mahdollisuus omannäköiseen elämään, leikkiin, harrastamiseen, kavereihin, virheisiin ja tulevaisuuden unelmiin. Tukea näihin asioihin lapsi ja nuori voi saada lähipiiristä, palveluista ja meiltä tatulaisilta.

Palveluja perheen parhaaksi -toimintakokonaisuudessa pääset suunnittelemaan, toteuttamaan ja kehittämään alle 30-vuotiaille suunnattua vertaistuki- ja vapaaehtoistoimintaa, tuottamaan tietoa Perheen palvelupolulle (palvelupolkumalli.fi) ja toimimaan niin alueellisissa kuin valtakunnallisissa verkostoissa. Työ on monipuolista ja yhtä aikaa työn alla on usein erilaisia tehtäviä. Se tuo työhön vaihtelua, mutta vaatii joustavuutta ja keskeneräisten asioiden sietämistä. TATUssa työskentelee noin 10 työkaveriasi, joiden kanssa pääset jakamaan ajatuksiasi ja saat tukea omalle työllesi. Käytännössä työsi voi sisältää mm. verkossa ja somessa tapahtuvaa toimintaa, vertaistoimintaa, vapaaehtoisten koulutusta tai ohjausta sekä tiedontuottamista yhteistyössä työryhmän kanssa. Tehtäviisi kuuluu myös alueellisten toimijoiden kanssa tehtävän yhteistyön vahvistaminen. Työparinasi toimii toinen järjestösuunnittelija, jonka kanssa työnjakoa tehdään sopivan tyypin löydyttyä.

ODOTUKSEMME SINULLE

  • Innostus ja osaaminen lasten, nuorten ja läheisten kanssa toimimiseen ja hyvät kohtaamisentaidot
  • Kokemus vaikeassa elämäntilanteessa olevien nuorten ja heidän läheistensä kohtaamisesta sekä heidän erityistarpeidensa huomioimisesta on eduksi
  • Olet valmis itsenäiseen työskentelyyn ja haluat toimia yhteisöllisesti tiimityössä
  • Soveltuva korkeakoulututkinto esim. sosiaali- ja terveysala, järjestö- ja nuorisotyö

TARJOAMME SINULLE

  • Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva työsuhde, 100 % työajalla. Halutessasi voit työskennellä kuitenkin osa-aikaisesti esim. 80 % työajalla. Toivomme, että voisit aloittaa tehtävässä syyskuussa.
  • Kiinnitämme huomiota työntekijöiden hyvinvointiin ja tuemme kehittymisessä.
  • Palkitsevan ja innostavan työn lisäksi saat työkaveriksesi kannustavan ja mukavan tiimin.
  • Hyvinvointiasi tukemaan tarjoamme työnohjauksen, työterveyshuollon, lounas- ja virike-edun sekä säännölliset virkistys- ja kehittämispäivät.
  • Työtä on mahdollisuus tehdä merkittävissä määrin myös etänä.
  • Työ sisältää matkustusta sekä ilta- ja viikonlopputyötä, mutta voit joustavasti suunnitella työaikaasi ja vapaajaksoja.

Voit kysyä lisätietoja tehtävästä järjestösuunnittelija Marjo Juuti-Tavilta maanantaina 20.6. klo 15–17 ja keskiviikkona 29.6. klo 13–15 numerosta p. 044 711 7107. Kesäkuussa voit kysyä työpaikasta myös sähköpostitse: marjo.juuti-tavi@tatury.fi. Emme valitettavasti ehdi vastata heinäkuussa sähköpostitiedusteluihin.

HAKUOHJEET:

Lähetä omannäköinen hakemuksesi ja CV sähköpostitse osoitteeseen info@tatury.fi.
Hakuaika tehtävään päättyy 14.8.2022.
Palkkahaarukka on noin 2900e – 3150e, lopullinen palkka tarkentuu kuitenkin kokemuksen, osaamisen ja roolin vastuiden mukaan. Luemme kaikki hakemukset ja vastaamme hakijoille viimeistään noin viikko hakuajan päättymisen jälkeen.
Haastattelut järjestetään tiistaina 23.8.2022. Mahdollinen toinen haastattelu sovitaan erikseen.

Käytämme evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Käyttämällä sivua hyväksyt evästeiden käyttömme. Lisätietoja