TATUn vammautuneen tai sairastuneen nuoren ja sisarusten yhteinen vertaistapaaminen (yli 13 vuotiaat) 26.-28.4.2024, Nuorisokeskus Anjala

Mitä: Vertaisviikonloppu sisaruuden teemalla
Missä: Nuorisokeskus Anjala, Ankkapurhantie 6 a, 46910 Anjala
Milloin: 16:00 26.04 - 12:00 28.04.2024

Tule viettämään mukava vertaisviikonloppu yhdessä sisarustesi kanssa! Luvassa on yhteistä kivaa tekemistä, yhteisöllisyyttä ja keskusteluja aiheen ympärillä.

Tapaturmaisesti tai potilasvahingon kautta vammautuneen tai sairastuneen siskon tai veljen muuttunut tilanne tuo muutoksia perheen arkeen, herättää kysymyksiä ja monenlaisia tunteita.

TATUn nuoren kertomaa: ”Välit sisaruksiini menivät tosi huonoiksi, koska tuntui että sisarukset eivät ymmärtäneet, että väsymykseni johtui sairastumisestani. En jaksanut koko ajan selittää ja puolustautua ja lopulta en enää edes halunnut. Osallistumisemme TATUn sisaruustapaamisiin muutti kaiken. Meidän sisarusten välille löytyi uudestaan kadonnut yhteys, kun ymmärrys sairaudesta ja toistemme erilaisuudesta lisääntyi puolin ja toisin. Nyt voin sanoa että olemme jälleen parhaat ystävykset.”

Sisaruustapaamisen ohjelma rakennetaan osallistujien toiveista.

Vertaisviikonlopun omavastuu on TATU ry:n jäseniltä 35€ ja ei jäseniltä 45€. Liittymällä TATUn jäseneksi tuet tärkeää työtä tapaturmaisesti tai potilasvahingon kautta vammautuneiden tai sairastuneiden lasten, nuorten ja heidän läheistensä hyväksi. Liittymään pääset tästä.

ILMOITTAUDU MUKAAN TÄSTÄ LINKISTÄ 24.3.2024 MENNESSÄ.

Lisätietoja Tiinalta tiina.mannisto(at)tatury.fi p. 040 720 8202

Käytämme evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Käyttämällä sivua hyväksyt evästeiden käyttömme. Lisätietoja