Uskallusta ja oivalluksia perheenä -kurssi liikenneonnettomuudessa vammautuneille lapsille/nuorille ja perheilleen

Kohderyhmä: Kurssi on tarkoitettu perheille, joissa alle 16-vuotias lapsi tai nuori on ollut liikenneonnettomuudessa. Kurssille voi osallistua koko perhe.

Kurssin ajankohta: 07.06.2023-11.06.2023

Kurssipaikka: Nuorisokeskus Hyvärilä, Nurmes

Viimeinen hakupäivä: 17.04.2023

Kenelle:  Kurssi on tarkoitettu perheille, joissa alle 16-vuotias lapsi tai nuori on ollut liikenneonnettomuudessa. Kurssille voi osallistua koko perhe.

Kurssilla on ohjelmaa koko perheelle sekä lasten/nuorten ja vanhempien omia ryhmiä. Lasten ja nuorten ohjelmassa käydään ikätason mukaisesti läpi vammautumista/sairastumista, touhutaan ryhmässä erilaisia asioita niin sisällä kuin ulkona sekä tavataan toisia, joilla on samankaltainen tilanne. Vanhempien ryhmässä käsitellään mm. lapselle tai nuorelle tapahtuneen vammautumisen/sairastumisen herättämiä tunteita, pohditaan yhdessä, mitkä seikat ovat auttaneet selviytymään, saadaan tietoa erilaisista tukimuodoista ja palveluista. Kurssin toiminta on perhelähtöistä ja kaikkien osallistumista tuetaan ja mahdollistetaan. Koko perheelle on yhteistä ohjelmaa mukavan tekemisen merkeissä esimerkiksi retkeillen ja liikkuen perheen yhtenäisyyttä tukien.

Katso kurssin esite täältä

Mitä maksaa? Kurssi on veloitukseton osallistujalle. Hakemuksen saavuttua otamme yhteyttä ja autamme hakemaan vakuutusyhtiöstä maksusitoumuksen kurssille. Haun yhteydessä pyydämme teiltä kuntoutussuunnitelman, jossa on suositus kurssista.

Hae kurssille 17.4.2023 mennessä sähköisellä lomakkeella.

Lisätietoja: Emma Lappi, emma.lappi(at)tatury.fi tai  045 118 7609

Käytämme evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Käyttämällä sivua hyväksyt evästeiden käyttömme. Lisätietoja