Oma suunta -kurssi liikenneonnettomuudessa vammautuneille nuorille aikuisille (18-29v)

Kohderyhmä: Tapaturmaisesti loukkaantuneille ja vammautuneille 16–29-vuotiaille nuorille ja heidän läheisille vakuutusyhtiön maksusitoumuksella.

Kurssin ajankohta: 24.08.2023-27.08.2023 ja 29.11.2023-03.12.2023

Kurssipaikka: Hotelli Norrvalla, Vöyri

Viimeinen hakupäivä: 16.06.2023

Mitä luvassa? uusia tuttavuuksia, kokemusten jakamista, vinkkejä itsenäistymiseen, uusia taitoja, oman hyvän elämän pohtimista, irtiotto arjesta.

Oma suunta -kurssit koostuvat aloitusviikonlopusta, johon nuori osallistuu läheisen kanssa. Läheinen voi olla vanhempi, sisarus, puoliso tai muu nuorelle arjessa tärkeä henkilö. Ensimmäisen ja toisen jakson välissä on verkostokäynti kotipaikkakunnalle, jossa yhteistyössä nuoren, läheisen, kuntoutus- ja hoitotahojen sekä muiden tarvittavien tahojen kanssa mietitään nuoren jatkosuunnitelmia. Toisella jaksolla nuori osallistuu itsenäisesti kurssille. Tarvittaessa verkostotyötä tehdään vielä lähijaksojen jälkeenkin. Kurssilla nuori saa tarvitsemansa avustuksen ja tuen kurssin aikana.

Katso kurssin esite täältä.

Mitä maksaa? Kurssi on veloitukseton osallistujalle. Hakemuksen saavuttua otamme yhteyttä ja autamme hakemaan vakuutusyhtiöstä maksusitoumuksen kurssille. Maksusitoumuksen hakemista varten pyydämme kuntoutussuunnitelman, jossa suositus kurssista.

Hae kurssille 16.6.2023 mennessä sähköisellä hakulomakkeella.

Lisätietoja: Emma Lappi, p. 045 118 7609, emma.lappi(at)tatury.fi

Käytämme evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Käyttämällä sivua hyväksyt evästeiden käyttömme. Lisätietoja