Oma suunta -kurssi liikenneonnettomuudessa vammautuneille nuorille (14-17v)

Kohderyhmä: Liikenteessä tapaturmaisesti loukkaantuneille ja vammautuneille yläkouluikäisille nuorille ja heidän vanhemmille vakuutusyhtiön maksusitoumuksella.

Kurssin ajankohta: 05.10.2023-08.10.2023 ja 24.01.2024-28.01.2024

Kurssipaikka: Peurunka, Laukaa

Viimeinen hakupäivä: 31.08.2023

Kenelle? Liikenteessä tapaturmaisesti loukkaantuneille ja vammautuneille yläkouluikäisille nuorille ja heidän vanhemmille vakuutusyhtiön maksusitoumuksella.

Mitä luvassa? Kavereita, vertaistukea, yhdessä tekemistä, uusia kokemuksia ja taitoja sekä tulevaisuuden suunnittelua peruskoulun jälkeen. 

Kurssin 1. jaksolle nuoret osallistuvat vanhemman tai molempien vanhempien kanssa yhdessä. Kurssin 2. jaksolle nuoret osallistuvat alkuun itsenäisesti ja vanhemmat tulevat mukaan kurssin viimeiselle vuorokaudelle. Kurssiin kuuluu verkostokäynti kotipaikkakunnalla, joka toteutetaan kurssijaksojen välissä. Verkostopalaveriin kutsutaan mukaan nuoren arjessa mukana olevat ammattilaiset. Yhdessä nuoren, vanhempien ja verkoston kanssa kuullaan nuoren vahvuudet ja omat toiveet ja etsitään keinoja nuoren tueksi omien tavoitteiden saavuttamiseksi.

Katso kurssin esite täältä.

Mitä maksaa? Kurssi on veloitukseton osallistujalle. Hakemuksen saavuttua otamme yhteyttä ja autamme hakemaan vakuutusyhtiöstä maksusitoumuksen kurssille. Maksusitoumuksen hakemista varten pyydämme kuntoutussuunnitelman, jossa suositus kurssista.

Hae kurssille 31.8.2023 mennessä sähköisellä lomakkeella.

Lisätietoja: Emma Lappi, p. 045 118 7609, emma.lappi(at)tatury.fi

Käytämme evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Käyttämällä sivua hyväksyt evästeiden käyttömme. Lisätietoja