Vertaistuki on rinnalla kulkemista, kokemusten vaihtamista sekä ymmärryksen jakamista toisten samankaltaisessa elämäntilanteessa olevien kanssa. Vammautuneiden lasten ja nuorten sekä heidän perheidensä polulla vertaistuki on merkittävä osa selviytymistä ja arkipäivän hallintaa. Myös sisarus voi kaivata vertaistukea. 

TATU ry koordinoi tapaturmaisesti vammautuneiden sekä hoito/potilasvahingon kautta vammautuneiden lasten ja nuorten sekä heidän perheidensä vertaistukitoimintaa. Vertaistuki voi toteutua tapaamisena vertaisen kanssa ohjatusti, perhetapaamisissa tai esimerkiksi TATU-chat ryhmissä.Vertaisuutta voi kokea myös tutustumalla vertaistarinoihin esimerkiksi tartutulevaisuuteen.fi -portaalissa

TATUn tällä hetkellä sovitut vertaistukitapaamiset vuodelle 2018 löydät perheiden sivulta. Alla äitien vertaisviikonlopun mainos ja tässä linkki hakulomakkeeseen.

Äitien viikonloppu mainos

TATU kouluttaa vuosittain kohderyhmän nuorista ja vanhemmista vapaaehtoisia vertaistukihenkilöitä, jotka toimivat omien voimavarojen mukaan vertaisina verkossa, tapaamisissa ja kursseilla. Lue lisää vertaistukihenkilönä toimisesta.

Jos kaipaat vertaistukea omaan tilanteeseesi, ota yhteyttä, niin mietitään yhdessä mikä olisi sinulle luontevin tapa saada vertaistukea: 

Järjestösuunnittelija Kirsi Rönkä
kirsi.ronka(at)tatury.fi
p. 044 2747 618

 

Etsi

Miran unelma toteutui!

↑ Ylös

© TATU ry 2018 - Kuvitus: Ilari Ikävalko/Pro Motius - Toteutus: Muikkumedia Oy