Oletko nuori 15-30 vuotias TATU ry:n tai Selkäydinvammaiset Akson ry:n jäsen? Haluatko viettää mahtavan illan saman henkisessä porukassa? Kiinnostaako laserpelit Megazonessa tai hohtogolfaus West Coastilla? Ja tämän jälkeen ruoka Amarillossa hyvässä seurassa?

Jos vastasit kyllä, niin ilmoittaudu mukaan heti!

TATU ja Akson järjestävät nuorille jäsenilleen pikkujouluhenkisen illan Vantaan Flamingossa. Tule pelailemaan porukassa, olit sitten ensikertalainen tai konkari. Molemmat pelit sopivat apuvälineiden käyttäjille. Huomaa, että paikkoja on rajoitetusti, joten ole nopea!

Ilta alkaa klo 18.00 kokoontumisella ja lajeihin jakautumisella. Klo 19.30 siirrytään ruokailemaan Amarilloon ja ilta päättyy noin klo 21.00. Tapahtuma on maksuton.

Paikka: Viihdekeskus Flamingo (Tasetie 8, Vantaa)

Aika: kokoontuminen 1.krs aulassa klo. 18.00 Amarillon edessä ja ilta päättyy noin klo 21.00

Hinta: maksuton

Ilmoittautuminen: sähköisesti linkistä https://www.aksonry.fi/ota-yhteytta/ilmoittautuminen-elamysilta-nuorille.html viimeistään 30.10.2018 (mukaan mahtuu 20 ensimmäistä ilmoittautunutta, ilmoittautumispäivän jälkeen peruutuksista peritään 20 € peruutusmaksu)

Kenelle: TATU ry ja Selkäydinvammaiset Akson ry 15-30v jäsenille

 Lisätiedot:

TATU Kirsi Rönkä, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai p. 044 2747 618

Akson Anni Täckman, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai p. 050 329 7899

 

Mainos nuorten tapahtumasta 10.12.2018

Anna palautetta!

Keräämme palautetta ja kehitysideoita sivuston kehittämiseksi.

Voit sulkea kyselyn ja palata siihen milloin tahansa klikkaamalla Anna palautetta -painiketta sivun yläreunassa.

Ideoita, ajatuksia?

Osallistu arvontaan

Vastanneiden ja yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan TATU tuotteita! Jätä siis yhteystietosi, jos haluat osallistua arvontaan.  Arvonta suoritetaan vuoden 2019 alussa. Voittajaan ollaan yhteydessä sähköpostitse. Yhteystietoja ei käytetä muuhun tarkoitukseen.

Muussa tapauksessa nimi ja sähköpostitiedot eivät ole pakollisia.

Anna nimesi
Anna sähköpostiosoitteesi jos haluat osallistua arvontaan

Etsi

↑ Ylös

© TATU ry 2019 - Kuvitus: Ilari Ikävalko/Pro Motius - Toteutus: Muikkumedia Oy