Vertaistapaaminen la 2.2.2019 kello 11.00-15.30 Kemissä Merilapin järjestökeskuksessa ( Pohjoisrantakatu 5, Kemi). Tapaaminen on maksuton ja sisältää lounaan.

Tapaaminen on TATUn kohderyhmälle ja ohjelmaa on koko perheelle eri ikäiset osallistujat huomioiden. Vertaistapaamisessa on tärkeintä toisten saman kokeneiden kohtaaminen ja kokemusten jakaminen, mukavaa tekemistä unohtamatta. Tervetuloa mukaan. Tehdään yhdessä antoisa lauantaipäivä ja kehitetään toimintaa Pohjois-Suomeen. Ilmoittaudu mukaan kirsi.ronka(at)tatury.fi ja marjo.juuti-tavi(at)tatury.fi 25.1. mennessä.


TATUn kohderyhmän perheiden talvinen vertaisviikonloppu 15.-17.3.2019, Pikku-Syöte

Tapaamisen tarkoituksena on vaihtaa kokemuksia toisten perheiden kanssa sekä saada mukavia kokemuksia lumiliikunnan parissa. Lumiliikunta soveltuu kaikille ja varaamme viikonloppuun tarvittavia apuvälineitä mahdollisuuksien mukaan. Viikonlopun ohjelmassa on huomioitu kaiken ikäiset perheenjäsenet.Viikonlopun ohjelma sisältää täysihoidon ja ohjauksen. Omavastuumaksu on 40 e / hlö, kuitenkin enintään 200 e / perhe. Matkakulut ja esimerkiksi ohjelman ulkopuoliset laskettelut jokainen maksaa itse.Kysy lisää: Järjestösuunnittelija Kirsi Rönkä kirsi.ronka(at)tatury.fi 

Talvinen perheiden vertaisviikonloppu maaliskuu19


Voimaa vertaisuudesta tuettu perheloma 10.06.2019 -15.06.2019, Tanhuvaaran Urheiluopisto, Savonlinna

Voimaa vertaisuudesta -lomalla perhe saa voimavaroja, mahdollisuuden virkistykseen, lepoon ja vertaistukeen. Lomaohjelma sisältää luentoja ja keskustelutilaisuuksia, ohjattua liikuntaa ja muuta harrastetoimintaa. Lapsiperheiden lomalla ohjelma sisältää perheenjäsenten yhteistä ohjelmaa, ohjattua lasten ohjelmaa eri-ikäisille lapsille sekä keskusteluja vanhemmille.

Hakuaika lomalle päättyy 10.3.2019. Hakemuksesta tulee ilmetä loman kohderyhmään kuuluminen. Lomavalinnat tehdään niiden perusteiden mukaan, jotka hakija on hakemuksellaan ilmoittanut lomatuen tarpeelleen. Mitä enemmän perusteluja, sitä paremmat mahdollisuudet saada lomatuki! Loman omavastuuosuus on 20 €/vrk aikuisilta ja 17-vuotta täyttäneiltä. Alle 17-vuotiailta ei veloiteta omavastuuosuutta. Lomiin kuuluu täysihoito (aamiainen, lounas, päivällinen ja perhelomilla iltapala), majoitus perhekoon mukaisissa huoneissa/huoneistoissa sekä lomaohjelma.

Hakemus voimaa vertaisuudesta -perhelomalle löytyy tästä linkistä  http://www.mtlh.fi/fi/2019%20lomatarjonta/Erityislomat/Tatu%20ry/. Löydät ohjeita lomakkeen täyttämiseen tästä linkistä. Jos sinulla on kysyttävää lomalle hakemisessa, ota yhteyttä timo.rautiainen(at)tatury.fi. 

MTLH logo levea cmyk                                    Tuettu Veikkauksen tuotoilla TUNNUS Sininen RGB

Anna palautetta!

Keräämme palautetta ja kehitysideoita sivuston kehittämiseksi.

Voit sulkea kyselyn ja palata siihen milloin tahansa klikkaamalla Anna palautetta -painiketta sivun yläreunassa.

Ideoita, ajatuksia?

Osallistu arvontaan

Vastanneiden ja yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan TATU tuotteita! Jätä siis yhteystietosi, jos haluat osallistua arvontaan.  Arvonta suoritetaan vuoden 2019 alussa. Voittajaan ollaan yhteydessä sähköpostitse. Yhteystietoja ei käytetä muuhun tarkoitukseen.

Muussa tapauksessa nimi ja sähköpostitiedot eivät ole pakollisia.

Anna nimesi
Anna sähköpostiosoitteesi jos haluat osallistua arvontaan

Etsi

↑ Ylös

© TATU ry 2019 - Kuvitus: Ilari Ikävalko/Pro Motius - Toteutus: Muikkumedia Oy