Yksilöllinen tuki ja ohjaus

TATUn työntekijät vastaavat kysymyksiisi puhelimitse arkisin numerossa 040 720 8202. Muuna aikana voit jättää vastaajaan viestin ja soitamme sinulle takaisin. Kysymyksiä voi lähettää myös sähköpostilla Kikalle kirsi.ronka (at) tatury.fi. Usein nuoria on autettu löytämään vertainen, toinen saman  kokenut nuori juttukaveriksi. Autamme myös erilaisten hakemusten tekemisessä. Jos emme osaa vastata kysymykseesi, autamme löytämään vastauksia jostakin muualta. 

TATU-chat osoitteessa www.tukinet.net

TATU-chat on verkossa tapahtuvaa vertaistukea. Chat-ryhmään osallistuminen vaatii rekisteröitymisen. Chat on avoinna kerran kuukaudessa ja jokainen keskustelu on oma kertansa eli voit tulla mukaan milloin tahansa. 

www.tukinet.net

 Tuettu veikkauksen tuotoilla

Neuropsykiatrinen valmennus arjen tueksi

Nepsyvalmennus on arjen tukimuoto, jos sinulla on haasteita esimerkiksi aloitekyvyssä, aikataulujen hallinnassa tai yhteistyössä vanhempien tai koulun kanssa. Voit oppia uusia tapoja selviytyä eri tilanteista ja toimia toisten kanssa. Valmennus toteutetaan sinun omassa ympäristössäsi yksilöllisesti sovittujen tavoitteiden mukaisesti. Käytettäviä menetelmiä ovat mm. keskustelu, yhdessä tekeminen, mallittaminen, piirtäminen tai arjen asioiden harjoitteleminen oikeassa ympäristössä. Keskeistä on omien vahvuuksien löytäminen ja positiivisen palautteen ja kannustuksen kautta vahvistuminen. Yhteydenpidossa voidaan hyödyntää myös puhelinta ja sähköpostia. 

Tutustu tästä neuropsykiatriseen valmennukseen

 
Anna palautetta!

Keräämme palautetta ja kehitysideoita sivuston kehittämiseksi.

Voit sulkea kyselyn ja palata siihen milloin tahansa klikkaamalla Anna palautetta -painiketta sivun yläreunassa.

Ideoita, ajatuksia?

Osallistu arvontaan

Vastanneiden ja yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan TATU tuotteita! Jätä siis yhteystietosi, jos haluat osallistua arvontaan.  Arvonta suoritetaan vuoden 2019 alussa. Voittajaan ollaan yhteydessä sähköpostitse. Yhteystietoja ei käytetä muuhun tarkoitukseen.

Muussa tapauksessa nimi ja sähköpostitiedot eivät ole pakollisia.

Anna nimesi
Anna sähköpostiosoitteesi jos haluat osallistua arvontaan

Etsi

↑ Ylös

© TATU ry 2018 - Kuvitus: Ilari Ikävalko/Pro Motius - Toteutus: Muikkumedia Oy