VERSO-kansio on tarkoitettu vammaisille ja pitkäaikaissairaille lapsille ja nuorille sekä heidän perheilleen apuvälineeksi tietojen säilyttämiseen ja siirtämiseen. Kansioon on tarkoitus kerätä ajankohtaiset tiedot lapsen tai nuoren asioista ja tätä kautta helpottaa tiedon kulkua ja yhteistyötä perheen ja lapsen kanssa toimivien tahojen välillä.

VERSO–kansion sisällöstä vastaa Savon YTRY, joka on monialainen eri ammattiryhmistä koostuva työryhmä Pohjois-Savossa. Kansion kustantajana toimii TATU ry.

Lomakkeita lapsen Verso-kansioon

Minä-lomake doc

Minä-lomake pdf

Minun päiväni-lomake doc

Minun päiväni-lomake pdf

Erityinen tuentarpeeni doc

Erityinen tuentarpeeni pdf

Ajankohtaiset asiat -lomake doc

Ajankohtaiset asiat -lomake pdf

Ohje VERSO-kansion antajalle 

Ohje Verson käyttäjälle

Ohjeet lomakkeiden täyttöön

Lomakkeet ovat sekä doc- että pdf- muodossa. Pdf-muotoisten lomakkeiden käyttö edellyttää erillistä ohjelmaa. Pdf- lomakkeiden käyttöön tarvittavan ohjelman voi ladata maksutta Adoben verkkosivuilta.

Tilaukset

Verso-kansioita voi tilata TATU ry:stä hintaan 18e (sis Alv.) Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Hintaan lisätään lähetyskulut. Kysy tarjousta isommasta erästä. Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

Anna palautetta!

Keräämme palautetta ja kehitysideoita sivuston kehittämiseksi.

Voit sulkea kyselyn ja palata siihen milloin tahansa klikkaamalla Anna palautetta -painiketta sivun yläreunassa.

Ideoita, ajatuksia?

Osallistu arvontaan

Vastanneiden ja yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan TATU tuotteita! Jätä siis yhteystietosi, jos haluat osallistua arvontaan.  Arvonta suoritetaan vuoden 2019 alussa. Voittajaan ollaan yhteydessä sähköpostitse. Yhteystietoja ei käytetä muuhun tarkoitukseen.

Muussa tapauksessa nimi ja sähköpostitiedot eivät ole pakollisia.

Anna nimesi
Anna sähköpostiosoitteesi jos haluat osallistua arvontaan

↑ Ylös

© TATU ry 2019 - Kuvitus: Ilari Ikävalko/Pro Motius - Toteutus: Muikkumedia Oy