Kurssit perheille

Aika:  6.–10.5.2019
Paikka: Nuorisokeskus Pikku Syöte
Hakuaika:
 Päättyy 8.3.2019.

Ennen kurssia tuntui, että kenellekään muulle ei ole sattunut tällaista onnettomuutta kuin meidän perheelle. Tuntui hyvälle, kun pystyimme yhdessä jakamaan onnettomuuden herättämiä tunteita niin suruja kuin ilojakin. Oli kiva huomata, että myös lapset viihtyivät kurssilla ja saivat tavata toisia joille on sattunut samanlainen onnettomuus. 
-Kurssille osallistuneen äidin kokemus vuodelta 2014.

Kurssi on tarkoitettu perheille, joissa alle 16-vuotias lapsi tai nuori on lähivuosien aikana ollut liikenneonnettomuudessa. Kurssille voi osallistua koko perhe. 
 
Kurssin ohjelmassa on ohjelmaa koko perheelle sekä lasten/nuorten ja vanhempien omia ryhmiä. Lasten ja nuorten ohjelmassa käydään ikätason mukaisesti läpi tapahtunutta onnettomuutta, touhutaan ryhmässä erilaisia asioita niin sisällä kuin ulkona sekä tavataan toisia, joilla on samanlainen tilanne. Vanhempien ryhmässä käsitellään mm. lapselle tai nuorelle tapahtuneen onnettomuuden herättämiä tunteita, pohditaan yhdessä, mitkä seikat ovat auttaneet selviytymään, saadaan tietoa onnettomuuksien seurauksista, korvausasioista ja muista yhteiskunnan palveluista. Lue täältä lisää kurssin toiminnoista.
 
Pääset täyttämään kurssin hakemuslomakkeen tästä linkistä. Kurssille tarvitaan liikennevakuutusyhtiön maksusitoumus, jonka TATU hoitaa hakemuksen saapumisen jälkeen. Hakemuslomake toimitetaan 8.3.2019 mennessä osoitteella TATU ry PL 1188, 70211 Kuopio
 
 
Lisätietoa perhekursseista – soita tai viestitä:

Timo Rautiainen 040 588 2233
timo.rautiainen(at)tatury.fi

 
Anna palautetta!

Keräämme palautetta ja kehitysideoita sivuston kehittämiseksi.

Voit sulkea kyselyn ja palata siihen milloin tahansa klikkaamalla Anna palautetta -painiketta sivun yläreunassa.

Ideoita, ajatuksia?

Osallistu arvontaan

Vastanneiden ja yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan TATU tuotteita! Jätä siis yhteystietosi, jos haluat osallistua arvontaan.  Arvonta suoritetaan vuoden 2019 alussa. Voittajaan ollaan yhteydessä sähköpostitse. Yhteystietoja ei käytetä muuhun tarkoitukseen.

Muussa tapauksessa nimi ja sähköpostitiedot eivät ole pakollisia.

Anna nimesi
Anna sähköpostiosoitteesi jos haluat osallistua arvontaan

Etsi

Kokemuksia perhekurssilta

↑ Ylös

© TATU ry 2019 - Kuvitus: Ilari Ikävalko/Pro Motius - Toteutus: Muikkumedia Oy