TATU ry:ssä toimii rokotteen vuoksi narkolepsiaan sairastuneiden lasten ja nuorten ja heidän perheidensä toimintajaos. Toimintajaoston kautta järjestetään vertaistukitoimintaa ja osallistutaan valtakunnalliseen ja kansainväliseen vaikuttamistoimintaan. TATU ry:n edustaja Maarit Rautio on mukana kansainvälisessä verkostossa, jossa toimii rokotteesta sairastuneiden edustajia mm. Ruotsista, Iso-Britanniasta ja Irlannista. 

Verkosto vaihtaa tietoa ja kokemuksia eri maiden hoitokäytännöistä ja taloudellisista korvauksista. Lisäksi verkosto pyrkii vaikuttamaan siihen, että eri maiden viranomaiset, GSK ja EU toimisivat aktiivisesti toimintakyvyn ja -mahdollisuuksien palauttamiseksi mahdollisimman lähelle sitä, mitä se oli ennen rokotusta. Euroopassa on sairastunut rokotteesta yli 1000 lasta ja nuorta, joista 20% tulee Suomesta.

 

Anna palautetta!

Keräämme palautetta ja kehitysideoita sivuston kehittämiseksi.

Voit sulkea kyselyn ja palata siihen milloin tahansa klikkaamalla Anna palautetta -painiketta sivun yläreunassa.

Ideoita, ajatuksia?

Osallistu arvontaan

Vastanneiden ja yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan TATU tuotteita! Jätä siis yhteystietosi, jos haluat osallistua arvontaan.  Arvonta suoritetaan vuoden 2019 alussa. Voittajaan ollaan yhteydessä sähköpostitse. Yhteystietoja ei käytetä muuhun tarkoitukseen.

Muussa tapauksessa nimi ja sähköpostitiedot eivät ole pakollisia.

Anna nimesi
Anna sähköpostiosoitteesi jos haluat osallistua arvontaan

Etsi

↑ Ylös

© TATU ry 2019 - Kuvitus: Ilari Ikävalko/Pro Motius - Toteutus: Muikkumedia Oy