Aluve-materiaalit

Käsitekartta narkolepsiasta. Alunperin kartta on USA:lainen vanhempien vertaisryhmästä ja suomalainen äiti on suomentanut tämän.

TATUn ALUVE-projekti on järjestänyt syksyllä vertaistapaamisia, joissa toivottuna kekskuteluaiheena on ollut narkolepsia, opiskelu ja ammatinvalinta. Olemme jakaneet kokemuksia ja vinkkejä vertaiskeskusteluissa ja mukana on ollut ammattilaisia antamassa tietoa ja vinkkejä aiheesta. Tästä linkistä pääset katsomaan ammatinvalinnan- ja opinto-ohjaaja Leena Ståhlbergin alustuksen dioja aiheesta.

Marjaana Herlevi on kirjoittanut artikkelin Opinto-ohjaus ja narkolepsia, joka on luettavissa täältä https://issuu.com/opinto-ohjaaja-ammattilehti/docs/opolehti_4_2012/26

Voit ladata täältä oppaan narkolepsiaa sairastavan lapsen ja nuoren opettajalle. Opas autta ymmärtämään narkolepsiaa ja siitä mahdollisesti aiheutuvia haasteita koulutyölle sekä monia ratkaisuehdotuksia haasteisiin.

Tulostusohje: Tulosta A4 vaakaan, kaksipuolisena, käännä lyhyen reunan ympäri. Näin saat sivut oikeean järjestykseen. 

Opinnäytetyön PDF-versioon pääset tästä linkistä http://epublications.uef.fi/pub/urn_nbn_fi_uef-20180156/urn_nbn_fi_uef-20180156.pdf.

Katso lisätietoa rokotteen vuoksi narkolepsiaan sairastuneiden lasten ja nuorten asioista Palvelupolkumalli.fi-portaalista.

TATU ry:ssä toimii rokotteen vuoksi narkolepsiaan sairastuneiden lasten ja nuorten ja heidän perheidensä toimintajaos. Toimintajaoston kautta järjestetään vertaistukitoimintaa ja osallistutaan valtakunnalliseen ja kansainväliseen vaikuttamistoimintaan. TATU ry:n edustaja Maarit Rautio on mukana kansainvälisessä verkostossa, jossa toimii rokotteesta sairastuneiden edustajia mm. Ruotsista, Iso-Britanniasta ja Irlannista. 

Anna palautetta!

Keräämme palautetta ja kehitysideoita sivuston kehittämiseksi.

Voit sulkea kyselyn ja palata siihen milloin tahansa klikkaamalla Anna palautetta -painiketta sivun yläreunassa.

Ideoita, ajatuksia?

Osallistu arvontaan

Vastanneiden ja yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan TATU tuotteita! Jätä siis yhteystietosi, jos haluat osallistua arvontaan.  Arvonta suoritetaan vuoden 2019 alussa. Voittajaan ollaan yhteydessä sähköpostitse. Yhteystietoja ei käytetä muuhun tarkoitukseen.

Muussa tapauksessa nimi ja sähköpostitiedot eivät ole pakollisia.

Anna nimesi
Anna sähköpostiosoitteesi jos haluat osallistua arvontaan

Etsi

↑ Ylös

© TATU ry 2019 - Kuvitus: Ilari Ikävalko/Pro Motius - Toteutus: Muikkumedia Oy